Plopsaland De Panne viert 20 jaar Plop en opent Sinterklaasplein

— Gepubliceerd op 09/11/2017 om 18:52 —

Het worden drukke weken voor Plopsaland De Panne. In november komt Kabouter Plop zijn 20e verjaardag vieren en naar goede gewoonte brengt ook Sinterklaas een bezoek aan het park.

Op 27 augustus 1997 nam Kabouter Plop zijn intrek in het Kabouterbos en verscheen dus ook de eerste aflevering van het naar hem genoemde Studio 100-programma op VTM. Ter gelegenheid van die 20e verjaardag organiseert Plopsaland De Panne in november een grote Verjaardagsparty voor Plop. Die vindt plaats tijdens de weekends van 11 tot en met 26 november.

Tijdens die periode kunnen bezoekers genieten van de Plop Show in het Plopsa Theater waarin Kabouter Plop samen met Klus en het publiek in de zaal op zoek gaan naar het leukste Ploplied voor het Kabouterbal. Maar er is meer: je kan Plop en Klus ook bewonderen tijdens de Plopsa Parade en deelnemen aan de verrassingsdans om Plop extra in de bloemetjes te zetten. Het volledige programma kan je hier terugvinden.

Om Plop’s 20e verjaardag te vieren, trakteert Plopsaland nu uitzonderlijk met 10 euro korting per ticket! Op deze pagina vind je alle info en kan je jouw voordelige tickets bestellen.

Plopsaland De Panne verwacht deze maand niet alleen Kabouter Plop: ook Sinterklaas vergeet zijn jaarlijkse bezoekje aan het park niet. Speciaal voor Hem wordt het Kermisplein tijdens de weekends van de Verjaardagsparty voor Plop omgetoverd tot het Sinterklaasplein, inclusief decoratie.

Om 13u maken de Sint en de Zwarte Pieten hun intrede, waarna je hen kan ontmoeten tijdens het troonmoment op het Sinterklaasplein. Kinderen kunnen dan hun verlanglijstje persoonlijk aan Sinterklaas afgeven en plaats nemen op Zijn troon voor een leuke foto.

Voor wie niet aanwezig kan zijn in Plopsaland De Panne om Sinterklaas te ontmoeten, is er geen reden tot paniek: de Sint trekt op 18, 19 en 25 november en op 2 en 3 december nog naar Plopsa Indoor Hasselt voor een sinterklaasfeest en op 2 en 3 december naar Plopsa Indoor Coevorden.

Bron: Persbericht Plopsa

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

6 overwinningen voor Plopsa bij Diamond ThemePark Awards

10 mei 2016

Rosanne van Esch genomineerd voor Mooi Mens-verkiezing

14 oktober 2013

Plopsa FunCard Geschenkdoosjes in het nieuw

1 augustus 2016

PlopsaFUN Magazine volledig vernieuwd en boordevol nieuws

16 maart 2018

Plopsaland De Panne vernieuwt Halloween met eerste Scare Nights

5 maart 2018

“Houten achtbaan Majaland Kownaty wordt kopie van Heidi The Ride”

27 februari 2018