Plopsaland De Panne heeft de pompoenen, spoken en spinnenwebben weer vanonder het stof gehaald. De komende week viert Plopsaland De Panne samen met Piet Piraat, Berend Brokkenpap, de Pompoenkoning en Graaf Dracula het jaarlijkse Halloween-feest. Het volledige park ligt bezaaid met pompoenen en alle beelden werden voorzien van een spinnenweb.  "> Plopsaland De Panne heeft de pompoenen, spoken en spinnenwebben weer vanonder het stof gehaald. De komende week viert Plopsaland De Panne samen met Piet Piraat, Berend Brokkenpap, de Pompoenkoning en Graaf Dracula het jaarlijkse Halloween-feest. Het volledige park ligt bezaaid met pompoenen en alle beelden werden voorzien van een spinnenweb.  "> Plopsaland De Panne heeft de pompoenen, spoken en spinnenwebben weer vanonder het stof gehaald. De komende week viert Plopsaland De Panne samen met Piet Piraat, Berend Brokkenpap, de Pompoenkoning en Graaf Dracula het jaarlijkse Halloween-feest. Het volledige park ligt bezaaid met pompoenen en alle beelden werden voorzien van een spinnenweb.  ">

Plopsaland De Panne viert Halloween met Piet Piraat

Gepubliceerd op 27/10/2013 om 20:39

Plopsaland De Panne heeft de pompoenen, spoken en spinnenwebben weer vanonder het stof gehaald. De komende week viert Plopsaland De Panne samen met Piet Piraat, Berend Brokkenpap, de Pompoenkoning en Graaf Dracula het jaarlijkse Halloween-feest. Het volledige park ligt bezaaid met pompoenen en alle beelden werden voorzien van een spinnenweb.

Nadat alle bezoekers genoten hebben van de attracties en alle decoratie ontdekt hebben, konden ze koers zetten richting het Plopsa-theater waar er een heuse Halloweenshow met Piet Piraat en Berend Brokkenpap op het programma stond. Verder konden de bezoekers ook nog genieten van heel wat extra animatie zoals het komische duo ‘Ron en John’. Net zoals vorig jaar kan je op het Kasteelplein kijken naar een spektakel met een tiental heksen en op drie verschillende plaatsen in het park kan je op de foto met Graaf Dracula.

Plopsaland De Panne viert nog tot en met zondag 4 november Halloween. Van maandag tot vrijdag zijn de kandidaten van het Ketnet-programma Wie wordt Junior 2013? aanwezig in het park.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Zonnig begin van het seizoen in Plopsaland De Panne

10 april 2016

Dieven opgepakt na inbraak in Plopsaland De Panne

16 augustus 2012

Schuddebollen tijdens Ketnet Jr. Feestweekend in Plopsaland De Panne

13 mei 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020