Plopsaland De Panne wil opnieuw wereldrecord verbreken

Gepubliceerd op 03/05/2016 om 17:56

Tijdens het verlengd weekend organiseren Plopsaland De Panne en Ketnet het Ketnet Feestweekend. In dat weekend wil het park opnieuw een wereldrecord breken.

Tijdens het hemelvaartweekend heeft Plopsaland De Panne naar goede gewoonte een uitgebreid programma voor zijn bezoekers in petto. Van donderdag 5 tot en met zondag 8 mei zijn Ketnet-wrappers Sien of Charlotte van de partij om iedereen welkom te heten tijdens het Ketnet Feestweekend.

Hierbij staan dagelijks meet and greets met Rick en Xavier van ROX op het programma en ook Dempsey, Nico, Sieg en Maureen van Helden komen hun fans begroeten in hun favoriete pretpark. Daarna verzamelen alle Ketnet-gezichten zich in een kleurrijke parade die samen met de Plopsa-figuren doorheen het hele park trekt.

De dag wordt beëindigd op de Kiosk op het Dorpsplein, waar de KetnetBand het beste van zichzelf geeft tijdens een gloednieuwe liveshow! Donderdag zal Giovanni Kemper voor het eerst optreden als zanger van de KetnetBand.

Wim Wauters, parkmanager Plopsaland De Panne:
We kijken ernaar uit om er met onze bezoekers een vier dagen durend feest van te maken. Wij hebben er alvast zin in!

Wereldrecord bellenblazen

Op vrijdag 6 mei worden alle bezoekers extra in de bloemetjes gezet. Op deze dag organiseert DreamLand het Belgisch record bellenblazen in Plopsaland De Panne. Dit wordt gehouden naar aanleiding van Internationale Bellenblaasdag.

DreamLand voorziet voor elke bezoeker een gratis bellenblaas bij het betreden van het park. “We duimen voor een massale opkomst en een groot aantal enthousiaste blazers!”, zegt parkmanager Wim Wauters.

Het volledige programma voor komend weekend kan u raadplegen op plopsalanddepanne.be.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Wickieland officieel geopend in Plopsaland De Panne

30 juni 2013

Samson en Gert op z’n zomers in Plopsaland De Panne

8 augustus 2012

K3-optreden ook dit jaar live vertaald in gebarentaal

2 september 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020