Plopsaland De Panne zet 15 miljoenste bezoeker in de bloemetjes

Gepubliceerd op 28/11/2015 om 11:44

Vandaag mocht Plopsaland De Panne zijn 15 miljoenste bezoeker verwelkomen sinds de opening in 2000. De vijfjarige Trixie Roelens uit Brugge en haar familie werden overladen met cadeau’s.

Vandaag was een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Plopsaland De Panne. Het pretpark, dat dit jaar zijn vijftiende verjaardag viert, onthaalde op feestelijke wijze zijn 15 miljoenste bezoeker. De gelukkige was de vijfjarige Trixie Roelens uit Brugge. Zij kwam nietsvermoedend naar het park met haar mama Maureen, papa Philip en broertje Seppe. Ze kregen een omvangrijk cadeaupakket overhandigd door de Hoofdpiet, die ter gelegenheid van de Sint Weekends samen met Sinterklaas in Plopsaland vertoeft.

Maureen, mama van Trixie:
We zijn een beetje overdonderd door deze gebeurtenis. Wat een leuke verrassing, dit hadden we helemaal niet verwacht!

Het gezin genoot nadien nog van een leuke dag in Plopsaland De Panne, waar vandaag en morgen De Grootste Sinterklaas Parade van België uitrijdt.

Wim Wauters, parkmanager Plopsaland De Panne:
Er hebben dit jaar heel wat speciale gebeurtenissen plaatsgevonden in Plopsaland De Panne.We hebben het Kermisplein vernieuwd, een reusachtige verjaardagstaart aan de ingang geplaatst, het F.C. De Kampioenen Café geopend en begin december huldigen we het prachtige Prinsessia Kasteel in. De kaap van 15 miljoen bezoekers bereiken is een kers op de taart van ons feestjaar!

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa:
We hadden ons geen beter feestjaar kunnen dromen. Plopsaland De Panne heeft sinds de opening in het jaar 2000 een enorme transformatie doorgemaakt. Er werd de afgelopen vijftien jaar maar liefst 100 miljoen euro geïnvesteerd in Plopsaland. Deze investeringen en constante hernieuwingen hebben zeker en vast hun vruchten afgeworpen. In het eerste openingsjaar ontvingen we ongeveer 575.000 bezoekers, dit jaar stevenen we af op 1,3 miljoen.

Bron: persbericht Plopsa

Foto's en video


Gerelateerd nieuws

Eerste editie fietstocht Plopsa-Classic op komst

20 februari 2019

Plopsa organiseert opnieuw wedstrijd rond de ‘K3 bengeltjes’-weekends

22 augustus 2012

Bouw glijbanen Plopsaqua begonnen!

14 april 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020