Plopsaland-Kusttrams vandaag officieel voorgesteld

— Gepubliceerd op 05/08/2014 om 13:36 —

Sinds begin juli rijden er aan de Belgische kust vijf Kusttrams die volledig bestickerd zijn met foto’s van attracties en figuren uit Plopsaland De Panne. In bijzijn van parkmanager Wim Wauters werden de trams vandaag officieel voorgesteld.

Begin vorige maand maakten de Kusttrams die volledig gewijd zijn aan Plopsaland De Panne hun eerste ritjes langs de Belgische kust. Vandaag was het tijd om de trams officieel voor te stellen. Dat gebeurde in bijzijn van Wim Wauters (parkmanager van Plopsaland) en Suzy Costers (directeur De Lijn West-Vlaanderen), die het ontwerp van de tram uit 2000 kreeg.

Ook de ontwerpster van de tram, Kimberley Reynaert, was aanwezig. Kimberley bracht ook  Tim Buelens en dochter Aurelie mee. Aurelie poseert samen met Maya de bij op de tram en Tim werkt als trambestuurder bij De Lijn.

Naast deze personen waren ook Kabouter Plop en Wickie de viking aanwezig. Met de reclame op de Kusttram wil het park meer bezoekers met de Kusttram naar het park laten komen. Nu bedraagt dat aantal slechts 8%.

Wim Wauters, parkmanager:
Iedere bezoeker die met het openbaar tot bij ons geraakt, betekent minder files op de baan en meer comfort voor de andere bezoekers.

Iedere 10 minuten passeert en stopt er vlak voor de ingang van het park een Kusttram. Bovendien ligt het station van De Panne op slechts 500 meter van de ingang van Plopsaland.Een filmpje van zender Focus & WTV vind je hier.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Jacky Lafon bekroond met ster op Walk of Fame

29 januari 2017

Plopsa bekroond met European Star Awards

25 september 2014

De laatste Halloween-dag in Plopsaland De Panne

4 november 2012

PlopsaFUN Magazine volledig vernieuwd en boordevol nieuws

16 maart 2018

Plopsaland De Panne vernieuwt Halloween met eerste Scare Nights

5 maart 2018

“Houten achtbaan Majaland Kownaty wordt kopie van Heidi The Ride”

27 februari 2018