Plopsaland op zoek naar personeel voor camping

Gepubliceerd op 12/01/2017 om 12:17

Plopsaland De Panne start z’n zoektocht naar medewerkers voor het aankomende seizoen. Er worden medewerkers gezocht voor het park, Plopsaqua en ook de recent overgenomen camping.

Plopsaland De Panne bereidt zich op alle vlakken voor op het nieuwe seizoen. Zo gaat het park ook op zoek naar nieuwe seizoensmedewerkers. Er zijn vacatures voor onder andere attractiebediening, winkelverkoop, kassa en ticketcontrole en de restaurants van het park. In Plopsaqua kan je werken als redder. Een basiskennis van het Frans is gewenst.

Voor het eerst gaat Plopsa ook op zoek naar personeel voor Camping Ter Hoeve. Welke taken daar vervuld kunnen worden, is nog onduidelijk. Afgelopen weekend raakte bekend dat Plopsa de camping, gelegen vlak naast Plopsaland De Panne, heeft overgenomen. De camping moet een echt vakantiepark worden met 150 gethematiseerde huisjes.

De camping is sinds 1 januari 2017 eigendom van Plopsa. Wie er dit seizoen wil overnachten, moet daarvoor nu bij Plopsa zijn. Hoewel de opening van de eerste vakantiehuisjes gepland staat voor 2018, zal de camping dit seizoen al uitgebaat worden door Plopsa, laat CEO Steve Van den Kerkhof weten in een reactie aan Plopsa Fans.

Wie dit seizoen graag in Plopsaland De Panne aan de slag wil, is van harte welkom op de jobdagen die georganiseerd worden op maandag 6 en dinsdag 7 februari. Geïnteresseerden krijgen er meer informatie over het werken bij Plopsa en maken een kennismakend sollicitatiegesprek voor een job naar keuze. Inschrijven voor een jobdag kan via de website van Plopsaland.

Naast deze tijdelijke vacatures, zijn er ook heel wat openstaande vacatures voor vaste jobs bij de Plopsa Group. Die staan per park en per afdeling gegroepeerd op deze website.

Gerelateerd nieuws

Plannen vakantiepark Plopsaland De Panne onthullen nieuwe details

22 januari 2019

Plopsa in Orlando, 1 jaar later: een stand van zaken

17 november 2017

Bouw Plopsa Hotel start ten vroegste in 2018

3 september 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020