Plopsaland organiseert WK Omadansen tijdens K3 Weekend

Gepubliceerd op 22/08/2014 om 17:22

Volgend weekend pakt Plopsaland De Panne uit met een wedstrijd in een unieke discipline. Het pretpark gaat namelijk op zoek naar de wereldkampioen ‘Omadansen’! Dit evenement vindt plaats tijdens het eerste K3 Weekend.

Op zondag 31 augustus vindt in Plopsaland De Panne voor het eerst het Wereldkampioenschap Omadansen plaats. Oma’s die bekend staan om hun typische danspasjes of die ervan houden om te schitteren op de dansvloer, kunnen worden ingeschreven voor deze onvergetelijke wedstrijd. Iedereen kan zijn of haar oma kandidaat stellen door haar te registreren via wkomadansen.be.


K3 – Oma’s aan de top (videoclip) (foto: Studio 100)

De jury

Alle oma’s worden uitgenodigd om hun beste dancemoves boven te halen tijdens het liveoptreden van K3. Anouchka Balsing, bekend als jurylid in het VTM-programma Sterren op de Dansvloer, zal de dansende oma’s beoordelen. Aan het einde van hun optreden zullen Josje, Karen en Kristel in overleg met de jury de wereldkampioen Omadansen onthullen.

De winnende oma krijgt een heus Plopsa-jaarabonnement voor de hele familie cadeau. Hiermee kan ze in gezelschap van al haar kinderen en kleinkinderen een jaar lang gratis toegang genieten tot hun favoriete pretparken. Daarnaast wordt ook nog een originaliteitsprijs uitgereikt voor de oma met de gekste danspasjes.

K3 Weekends

Ook dit jaar komt K3 langs in Plopsaland De Panne. Op 23, 24, 30 en 31 augustus en 6, 7 en 13 september geven de meiden van K3 het beste van zichzelf tijdens een spetterend optreden. Wie mee wil komen zingen en dansen, wordt elke zaterdag en zondag om 16u verwacht aan de Kiosk op het Dorpsplein. De liveshow is inbegrepen in de toegangsprijs van een dagje plezier in Plopsaland De Panne. Een reden te meer dus om erbij te zijn!

Opgelet: op 14 september is het park reeds uitverkocht. Plopsaland De Panne is dan afgehuurd.

bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne bouwt snelste coaster van de Benelux

6 maart 2009

Plopsaland De Panne bouwt nieuwe ingang en Mega Mindy-attractie

16 oktober 2007

Dino Splash in Plopsaland De Panne voor het eerst geopend tijdens winter

9 november 2019

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020

Plopsa breidt uit: nieuw indoorpretpark op komst in Tsjechië

10 maart 2020