Plopsaland organiseert WK Omadansen tijdens K3 Weekend

Gepubliceerd op 22/08/2014 om 17:22

Volgend weekend pakt Plopsaland De Panne uit met een wedstrijd in een unieke discipline. Het pretpark gaat namelijk op zoek naar de wereldkampioen ‘Omadansen’! Dit evenement vindt plaats tijdens het eerste K3 Weekend.

Op zondag 31 augustus vindt in Plopsaland De Panne voor het eerst het Wereldkampioenschap Omadansen plaats. Oma’s die bekend staan om hun typische danspasjes of die ervan houden om te schitteren op de dansvloer, kunnen worden ingeschreven voor deze onvergetelijke wedstrijd. Iedereen kan zijn of haar oma kandidaat stellen door haar te registreren via wkomadansen.be.


K3 – Oma’s aan de top (videoclip) (foto: Studio 100)

De jury

Alle oma’s worden uitgenodigd om hun beste dancemoves boven te halen tijdens het liveoptreden van K3. Anouchka Balsing, bekend als jurylid in het VTM-programma Sterren op de Dansvloer, zal de dansende oma’s beoordelen. Aan het einde van hun optreden zullen Josje, Karen en Kristel in overleg met de jury de wereldkampioen Omadansen onthullen.

De winnende oma krijgt een heus Plopsa-jaarabonnement voor de hele familie cadeau. Hiermee kan ze in gezelschap van al haar kinderen en kleinkinderen een jaar lang gratis toegang genieten tot hun favoriete pretparken. Daarnaast wordt ook nog een originaliteitsprijs uitgereikt voor de oma met de gekste danspasjes.

K3 Weekends

Ook dit jaar komt K3 langs in Plopsaland De Panne. Op 23, 24, 30 en 31 augustus en 6, 7 en 13 september geven de meiden van K3 het beste van zichzelf tijdens een spetterend optreden. Wie mee wil komen zingen en dansen, wordt elke zaterdag en zondag om 16u verwacht aan de Kiosk op het Dorpsplein. De liveshow is inbegrepen in de toegangsprijs van een dagje plezier in Plopsaland De Panne. Een reden te meer dus om erbij te zijn!

Opgelet: op 14 september is het park reeds uitverkocht. Plopsaland De Panne is dan afgehuurd.

bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Mayaland komende woensdagen apart geopend

30 oktober 2014

Plopsaland De Panne maakt evenementen voor seizoen 2013-2014 bekend!

15 februari 2013

Plopsaland De Panne ontvangt recordhoudster pretparkbezoeken

26 juni 2007

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020