Plopsaland start kerstvakantie met Winter Plopsaland en Samson en Gert

Gepubliceerd op 20/12/2014 om 20:36

De kerstvakantie is weer gestart en naar goede gewoonte is er in Plopsaland De Panne weer heel wat te beleven. Naast de winteranimatie voor Winter Plopsaland, ging de Samson en Gert Kerstshow vandaag in première in het Plopsa Theater.

Plopsaland De Panne staat de komende twee weken volledig in het teken van de winter. Voor de 8e keer wordt het park tijdens de kerstvakantie omgetoverd tot een winterse plek vol plezier. Naast de attracties en de shows wordt het aanbod uitgebreid met onder andere de Speelgoedsoldaten, Elfjes en de IJsprinses. Het volledige overzicht van extra animatie vind je hier.

Natuurlijk kan je ook deze editie weer schaatsen op het Dorpsplein. Er is dit jaar niet alleen een schaatspiste als extra attractie, maar ook het Boobytrap Hotel is terug en er staat een spiegelpaleis nabij de ingang. Deze drie attracties zijn gratis.

Samson en Gert Kerstshow

Het is de komende weken druk in het Plopsa Theater. Dagelijks kan je er kijken naar de Nederlandstalige en Franstalige Maya Show en tijdens de kerstvakantie is er op enkele dagen ook de Samson en Gert Kerstshow. Deze show is niet inbegrepen in de toegang tot Plopsaland De Panne. Alle info over de show, ticketprijzen en de liedjes die gezongen werden, vind je hier.

Het verhaal (spoiler!)
De Burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto hebben een reis naar Benidorm gewonnen. Net op het moment dat ze willen vertrekken, ontvangen ze een brief van de vijf prinsessen van Prinsessia. In de brief staat dat ze tegen het einde van de show langs komen om de jaarlijkse kerstprins te verkiezen. Dit jaar is het spannend. Het gaat namelijk tussen Samson, Gert, de Burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto. Wie wordt het?

Winter Plopsaland loopt nog tot en met 4 januari 2015. Het park is tot 30 december 2014 geopend van 10u30 tot 20u, met uitzondering van 24 en 31 december (10u30 tot 17u). Op 25 december en 1 januari is het park gesloten. Van 2 tot 4 januari 2015 is het park open van 10u30 tot 19u.


Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne bouwt snelste coaster van de Benelux

6 maart 2009

Nieuwtjes uit een zonnig Plopsaland De Panne

30 juni 2013

Meli-Park Expo brengt geschiedenis weer tot leven

25 juni 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020