Plopsaland zorgt voor kerstparade in centrum De Panne

Gepubliceerd op 26/11/2017 om 19:54

Het centrum van De Panne lijkt in december een beetje op Plopsaland. Enkele dagen voor Kerstmis zorgen Plopsa en de gemeente voor een feeërieke kerstparade.

Wie de komende weken gaat winkelen in het centrum van De Panne, kan daar een stukje Plopsaland tegenkomen. Op zaterdag 23 december trekt de Plop Kerstparade met 35 figuren er door de straten. Vanaf 18u kan je onder andere Kabouter Plop, Wickie de Viking, Maya de Bij en Bumba toewuiven. Ook de Kerstman zal erbij zijn!

De gezellige stoet vertrekt aan feestzaal De Boare en wordt anderhalf uur later verwacht op de Markt, waar dan een kerstmarkt plaatsvindt. Daar volgt nog een meet and greet met de Plopsa-figuren en worden de 10 winnaars van de eindejaarsshoppingactie bekend gemaakt. Zij winnen elk een jaarabonnement voor de Plopsa-parken.

Lees ook: Meli-Park Expo brengt geschiedenis weer tot leven

Kans maken op één van de abonnementen kan door te winkelen bij de deelnemende zaken in het centrum van De Panne. Tot 23 december krijg je daar bij iedere aankoop een deelnameformulier voor de wedstrijd en een bon voor maximaal 25 euro korting bij Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne. Alle info over de actie is te vinden op de website van De Panne.

Ook in Plopsaland zelf rijdt vanaf 23 december een Winterparade uit. Speciaal daarvoor trekken de Plopsa-figuren hun winterse outfit met lichtjes aan.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsa trakteert met 10% korting per Belgische en Nederlandse goal!

19 juni 2014

Optreden K3 live vertaald in gebarentaal

22 september 2013

ROX, Galaxy Park en Joe Jabaloe in Plopsaland!

3 augustus 2013

In detail: zo zal het hotel van Plopsaland De Panne eruitzien

22 mei 2018

Locatie nieuwe achtbaan en darkride Plopsaland De Panne bekend

21 mei 2018

Opening Holiday Indoor ligt vast, hotel en waterpark volgen

20 mei 2018

Meli-Park Expo brengt geschiedenis weer tot leven