Plopsaqua De Panne bekroond tot Beste Zwembad van het Jaar

Gepubliceerd op 10/12/2015 om 11:39

Het begin dit jaar geopende Plopsaqua werd afgelopen maandag bekroond met een prijs. Tijdens de feestelijke awarduitreiking in Apeldoorn kwam Plopsaqua De Panne boven water als Beste Zwembad van het Jaar.

In maart van dit jaar kreeg Plopsaland De Panne er met het overdekte zwembad Plopsaqua een nieuwe trekpleister bij. Plopsaqua werd afgelopen maandag, 7 december, verkozen tot Zwembad van het jaar in de categorie ‘Binnen- en Combibaden Vlaanderen’. Het zwembad kreeg een cijfer van 9,12 op 10 en mocht rekenen op 363 stemmen.

Mike Sarrazijn, parkmanager Plopsaqua De Panne:
Plopsaqua werd pas in maart van dit jaar geopend en het aantal bezoekers ligt ver boven onze verwachtingen. Plopsaqua is een echt unicum in de Benelux dankzij het op-en-top gethematiseerde decor en de bijzondere totaalbeleving. Deze award is voor ons dan ook een mooie, officiële bekroning.

De verkiezing van Zwembad van het Jaar vond dit jaar voor het eerst ook plaats in België. De organisatie was al jarenlang actief in Nederland, maar kreeg vanuit België een verzoek om de verkiezing ook bij ons te organiseren.

Fernando Michiels, organisatie:
Dankzij de Belgische aanvulling, was deze editie een schot in de roos. Wij zijn dan ook heel erg vereerd om deze award voor het eerst te kunnen uitreiken aan Plopsaqua.

Wil je zelf eens op ontdekking gaan in Plopsaqua De Panne? Op de website van het waterpark vind je alle informatie, openingsuren en voordelige tickets.

Gerelateerd nieuws

Plopsaqua getest door honderden bezoekers

14 maart 2015

Plopsaqua verkrijgt milieuvergunning

5 februari 2015

Plopsaqua officieel geopend met spetterende show

21 maart 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020