Plopsaqua De Panne gaat sauna verhuizen

Gepubliceerd op 13/01/2020 om 19:50

Deze week neemt Plopsaqua De Panne, het waterpark naast Plopsaland De Panne, afscheid van de sauna. Het gebouw naast het Buitenbad gaat tegen de vlakte en er komt een nieuwe sauna in het binnengebied.

Door de sauna naar binnen te verhuizen, zullen bezoekers van Plopsaqua De Panne niet meer door de koude naar de sauna moeten wandelen. Het huidige saunagebouw, compleet in vikingstijl, wordt deze week afgebroken. Dat meldt Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof aan krant Het Laatste Nieuws.

Een compleet nieuwe sauna zal daarna binnen opgebouwd worden naast de toegang tot het Buitenbad. Enkel de oven van de huidige sauna kan gerecupereerd worden. Het Buitenbad blijft tijdens de afbraakwerken geopend voor bezoekers, benadrukte Van den Kerkhof.

Aan het verhuizen van de sauna hangt een prijskaartje van 25.000 euro. Waterpark Plopsaqua De Panne opende op 22 maart 2015. Begin 2019 werd het startschot gegeven voor de bouw van een nieuw waterpark in Hannuit. Daarnaast zijn er ook plannen voor een Plopsaqua-vestiging in Mechelen.

Bron: Het Laatste Nieuws

Gerelateerd nieuws

Plopsaqua De Panne bekroond tot Beste Zwembad van het Jaar

10 december 2015

Heidi The Ride haalt eerste internationale award binnen

27 september 2017

Nog één keer Halloween vieren in Plopsaland De Panne

2 november 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020