Plopsaqua De Panne jaarrond open op vraag van bezoekers

Gepubliceerd op 03/01/2017 om 11:21

Plopsaqua De Panne is vanaf nu elke dag van het jaar open. Het park komt hiermee tegemoet aan de vraag van bezoekers.

Wie dit jaar een bezoek wil brengen aan Plopsaqua De Panne kan dat op elke dag van het jaar doen, zelfs op feestdagen! Het waterpark schrapte alle sluitingsdagen van de kalender en is daarmee het eerste Plopsa-park ooit dat jaarrond geopend is.

Op 22 maart 2015 opende Plopsaqua De Panne zijn deuren, vlak naast Plopsaland De Panne. Sindsdien is het succes van het waterpark niet te stoppen. Niet alleen tijdens de vakantieperiodes, maar ook op weekdagen komen er veel zwemmers langs. Daarom is dan ook de beslissing genomen om vanaf 2 januari 2017 alle dagen van het jaar open te blijven.

Wim Wauters, parkmanager Plopsaqua De Panne:
Vanaf heden zijn we dus alle dagen van de week open, zoals dat voordien reeds was tijdens vakantieperiodes. Deze beslissing hebben we genomen als gevolg van een stijgend aantal zwemmers op weekdagen. We merkten een steeds groeiende vraag naar permanente opening en komen hier dan ook graag aan tegemoet met onze hernieuwde openingskalender.

Vorig jaar hanteerde Plopsaqua nog twee sluitingsdagen per week: dinsdag en donderdag. Tijdens schoolvakanties was het waterpark wel al iedere dag geopend. Gedurende het eerste openingsjaar, 2015, was Plopsaqua in het najaar niet toegankelijk op maandag en dinsdag.

Een volledig overzicht van de openingsuren vind je in de kalender. Het overzicht van de toegangsprijzen vind je hier.

Geniet van 9 januari tot en met 26 maart 2017 elk weekend en de hele krokusvakantie lang van gratis toegang tot Mayaland bij aankoop van een volwassenticket voor Plopsaqua: een besparing van 9,99 euro! Klik hier voor meer info.

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Eerste tests met water in Plopsaqua

27 juni 2014

Plopsaqua: de bouw is begonnen!

4 oktober 2013

Inwoners Haßloch kiezen niet voor Plopsa-zwembad

13 juli 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020