Plopsaqua De Panne vrijdagnacht open door hittegolf

Gepubliceerd op 26/07/2018 om 15:46

Door de aanhoudende hitte heeft Plopsaqua De Panne beslist om uitzonderlijk ook ‘s nachts zwemmers te ontvangen. Komende vrijdag blijft het waterpark dan ook geopend tot 1 uur ‘s nachts.

Nu België sinds donderdag officieel met een hittegolf te maken heeft, wil Plopsa iedereen de kans geven om zichzelf te verfrissen. De pretparkgroep heeft dan ook beslist om Plopsaqua, het waterpark naast Plopsaland De Panne, op vrijdagnacht 27 juli tot 1 uur ‘s nachts open te houden. Er worden bovendien ook goedkopere tickets beschikbaar gemaakt.

Plopsaqua De Panne staat vrijdag dus voor de langste openingsdag ooit sinds de opening van het waterpark in maart 2015. Zwemmers zijn er welkom vanaf 9 uur ‘s morgens en kunnen van de waterattracties genieten tot 1 uur ‘s nachts: maar liefst zestien uur later. Het is de eerste keer dat een Plopsa-park de deuren open houdt tot na middernacht.


Het Golfslagbad in Plopsaqua De Panne

Met drie adembenemende waterglijbanen, een wildwaterbaan, golfslagbad en diverse binnen- en buitenzwembaden is Plopsaqua De Panne de ideale plaats om de hitte te ontvluchten en heerlijk af te koelen. Wie vrijdag vanaf 20u komt zwemmen, geniet daarnaast ook van een flinke korting. Volwassenen kunnen vanaf dan het waterpark bezoeken aan kindertarief: €10,99 in plaats van €19,99. Tickets kunnen ter plaatste gekocht worden of vooraf via de officiële ticketshop, waar nu een speciaal hittegolf-ticket verkrijgbaar is.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
Op deze warmste dagen van het jaar willen we iedereen de kans geven om af te koelen. Plopsaqua openhouden tot ‘s nachts leek ons de leukste oplossing!

Plopsaqua is het waterpark van Plopsaland De Panne en ligt dan ook vlak naast het themapark. Tijdens de zomervakantie is Plopsaqua normaal gezien geopend tot 19u of 20u op maandagen en vrijdagen. Tickets zijn verkrijgbaar via plopsaqua.be.

Bron: Persbericht Plopsa

De beste kortingen voor Plopsaqua De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsaqua organiseert wedstrijd: om ter snelst van waterglijbaan glijden

2 februari 2018

Plopsaqua getest door honderden bezoekers

14 maart 2015

Plopsa in Orlando, 1 jaar later: een stand van zaken

17 november 2017

Voormalige Plopsaland-achtbaan duikt op in Indonesië

21 november 2018

25.000 bezoekers voor Majaland Kownaty in enkele weken tijd

17 november 2018

21 nominaties voor Plopsa-parken bij Diamond ThemePark Awards

14 november 2018

UitgelichtEen gezellige winter bij Plopsa
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden

Winter Magic

Plopsaland De Panne

Ketnet Kerst

Plopsaland De Panne

Lichtfestival

Plopsaland De Panne