Plopsaqua De Panne vrijdagnacht open door hittegolf

Gepubliceerd op 26/07/2018 om 15:46

Door de aanhoudende hitte heeft Plopsaqua De Panne beslist om uitzonderlijk ook ’s nachts zwemmers te ontvangen. Komende vrijdag blijft het waterpark dan ook geopend tot 1 uur ’s nachts.

Nu België sinds donderdag officieel met een hittegolf te maken heeft, wil Plopsa iedereen de kans geven om zichzelf te verfrissen. De pretparkgroep heeft dan ook beslist om Plopsaqua, het waterpark naast Plopsaland De Panne, op vrijdagnacht 27 juli tot 1 uur ’s nachts open te houden. Er worden bovendien ook goedkopere tickets beschikbaar gemaakt.

Plopsaqua De Panne staat vrijdag dus voor de langste openingsdag ooit sinds de opening van het waterpark in maart 2015. Zwemmers zijn er welkom vanaf 9 uur ’s morgens en kunnen van de waterattracties genieten tot 1 uur ’s nachts: maar liefst zestien uur later. Het is de eerste keer dat een Plopsa-park de deuren open houdt tot na middernacht.


Het Golfslagbad in Plopsaqua De Panne

Met drie adembenemende waterglijbanen, een wildwaterbaan, golfslagbad en diverse binnen- en buitenzwembaden is Plopsaqua De Panne de ideale plaats om de hitte te ontvluchten en heerlijk af te koelen. Wie vrijdag vanaf 20u komt zwemmen, geniet daarnaast ook van een flinke korting. Volwassenen kunnen vanaf dan het waterpark bezoeken aan kindertarief: €10,99 in plaats van €19,99. Tickets kunnen ter plaatste gekocht worden of vooraf via de officiële ticketshop, waar nu een speciaal hittegolf-ticket verkrijgbaar is.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
Op deze warmste dagen van het jaar willen we iedereen de kans geven om af te koelen. Plopsaqua openhouden tot ’s nachts leek ons de leukste oplossing!

Plopsaqua is het waterpark van Plopsaland De Panne en ligt dan ook vlak naast het themapark. Tijdens de zomervakantie is Plopsaqua normaal gezien geopend tot 19u of 20u op maandagen en vrijdagen. Tickets zijn verkrijgbaar via plopsaqua.be.

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Na groot succes: opnieuw nachtzwemmen in Plopsaqua

30 juli 2018

Foto-update uit Plopsaland De Panne (16 april 2014)

16 april 2014

Folders en plattegronden Plopsa-parken volledig in het nieuw

27 maart 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020