Plopsaqua getest door honderden bezoekers

Gepubliceerd op 14/03/2015 om 20:53

Nog een week en het gloednieuwe subtropische zwemparadijs Plopsaqua in De Panne opent z’n deuren. Vandaag nodigde Plopsa een 700-tal mensen uit op de testdag.

Op zondag 22 maart, binnen iets meer dan een week, gaan de deuren van Plopsaqua eindelijk open. Na maanden van bouwen aan en uitkijken naar het nieuwste Plopsa-park, mogen de eerste bezoekers zich volgende week aan een duik wagen. Hoog tijd om het waterpark al eens uit te testen, vond Plopsa. Vandaag mochten enkele lokale scholen, leveranciers en fans alle zwembaden en glijbanen al eens uittesten.

Glijbanen

Plopsaqua beschikt over drie grote waterglijbanen en twee kleine waterglijbanen. In de Sky Drop neem je plaats in een cabine, waarna even later de ondergrond van onder je voeten verdwijnt en je heel wat meters aan een hoge snelheid naar beneden glijdt. De Glijdende Banden is een iets rustigere glijbaan voor de hele familie. Je neemt er plaats in een band en glijdt naar beneden. Disco Slide is een speciale glijbaan: vooraf kies je zelf de muziek die je wil horen tijdens je rit en achteraf kan je zien hoe snel je doorheen de buis gleed.

Voor de kleintjes zijn er ook twee waterglijbanen. In Wickie’s Speeldorp hebben Snorre en Tjure hun eigen glijbaan. Welke je het leukst vindt, kan je vanaf volgende zondag zelf beslissen.

Hieronder vind je een uitgebreide fotoreportage van Plopsaqua en van de testdag. Het nieuwe waterpark opent z’n deuren op 22 maart 2015. Meer info vind je hier en op de website van Plopsaqua.


Gerelateerd nieuws

Plopsa denkt aan zwembad bij Holiday Park

1 juli 2015

Plopsa wil meer pretparken openen in Duitsland

2 juni 2017

Plopsaqua officieel geopend met spetterende show

21 maart 2015

Plopsaland De Panne start seizoen vol nieuwigheden

11 april 2019

Officiële eerste steen en nieuwe ontwerpen Plopsa Hotel onthuld

10 april 2019

Nieuw indoorgebied Holiday Park feestelijk geopend

7 april 2019