Plopsaqua getest door honderden bezoekers

Gepubliceerd op 14/03/2015 om 20:53

Nog een week en het gloednieuwe subtropische zwemparadijs Plopsaqua in De Panne opent z’n deuren. Vandaag nodigde Plopsa een 700-tal mensen uit op de testdag.

Op zondag 22 maart, binnen iets meer dan een week, gaan de deuren van Plopsaqua eindelijk open. Na maanden van bouwen aan en uitkijken naar het nieuwste Plopsa-park, mogen de eerste bezoekers zich volgende week aan een duik wagen. Hoog tijd om het waterpark al eens uit te testen, vond Plopsa. Vandaag mochten enkele lokale scholen, leveranciers en fans alle zwembaden en glijbanen al eens uittesten.

Glijbanen

Plopsaqua beschikt over drie grote waterglijbanen en twee kleine waterglijbanen. In de Sky Drop neem je plaats in een cabine, waarna even later de ondergrond van onder je voeten verdwijnt en je heel wat meters aan een hoge snelheid naar beneden glijdt. De Glijdende Banden is een iets rustigere glijbaan voor de hele familie. Je neemt er plaats in een band en glijdt naar beneden. Disco Slide is een speciale glijbaan: vooraf kies je zelf de muziek die je wil horen tijdens je rit en achteraf kan je zien hoe snel je doorheen de buis gleed.

Voor de kleintjes zijn er ook twee waterglijbanen. In Wickie’s Speeldorp hebben Snorre en Tjure hun eigen glijbaan. Welke je het leukst vindt, kan je vanaf volgende zondag zelf beslissen.

Hieronder vind je een uitgebreide fotoreportage van Plopsaqua en van de testdag. Het nieuwe waterpark opent z’n deuren op 22 maart 2015. Meer info vind je hier en op de website van Plopsaqua.


De beste kortingen voor Plopsaqua De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsaqua Haßloch krijgt opnieuw ‘nee’ van gemeente

14 september 2017

Plopsaqua Hannuit-Landen: bouw start in voorjaar 2019

15 oktober 2018

Plopsa wil de komende jaren 4 nieuwe parken openen

17 november 2016

Voormalige Plopsaland-achtbaan duikt op in Indonesië

21 november 2018

25.000 bezoekers voor Majaland Kownaty in enkele weken tijd

17 november 2018

21 nominaties voor Plopsa-parken bij Diamond ThemePark Awards

14 november 2018

UitgelichtEen gezellige winter bij Plopsa
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden

Winter Magic

Plopsaland De Panne

Ketnet Kerst

Plopsaland De Panne

Lichtfestival

Plopsaland De Panne