Première Wickie de Musical in Plopsa Theater

Gepubliceerd op 07/04/2015 om 09:29

In het Plopsa Theater in De Panne ging gisteren, 6 april 2015, de musical van Wickie De Viking in première. Dat gebeurde met de nodige aandacht van pers en genodigden.

Na de nieuwe afleveringen en twee films is er nu ook een musical van Wickie De Viking. De musical ging op paasmaandag 6 april 2015 in première in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Op de première waren onder andere de Ghost Rockers, Helle Vanderheyden (Prinsessia) en Thomas Van Goethem aanwezig. Na afloop werd de cast gefeliciteerd met bloemen en een staande ovatie.

De cast bestaat uit 24 acteurs. Onder hen ook enkele erg jonge acteurs zoals Remi De Smedt (Wickie) en Lotte Heuten (Ylvi). Dirk Bosschaert, bekend als Berend Brokkenpap uit Piet Piraat, neemt de rol van Halvar op zich. Sergio speelt zijn rivaal Verschikkelijke Sven.

De musical is de komend weekend nog enkele keren te zien in het Plopsa Theater en later in Hasselt en Antwerpen. Wie naar de musical gaat, mag zich verwachten aan leuke liedjes en een indrukwekkend decor.

Het verhaal

De musical begint met de vikings die Flake klaar maken voor het grote Lentefeest dat gevierd wordt ter ere van de godin Freya. Dat gebeurt op de tonen van Goeiemorgen Flake, een erg aanstekelijk liedje. Als het aan Vreselijke Sven ligt, gaat het feest niet door, want hij bedenkt plan om Wickie te ontvoeren en losgeld te eisen. Daarmee wil hij in het bezit raken van de allergrootste vikingschat: twee bijzondere diamanten uit het godenbeeld van Flake.

Voor tickets en info kan je steeds op studio100.be terecht.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Vlaamse Top 10 keert terug naar Plopsaland De Panne

15 mei 2018

Ruth Beeckmans speelt nieuw personage in Samson & Gert Kerstshow

22 oktober 2018

Koen Crucke onthult 16e ster op Walk of Fame in Plopsaland

21 december 2016

Plopsaland De Panne start seizoen vol nieuwigheden

11 april 2019

Officiële eerste steen en nieuwe ontwerpen Plopsa Hotel onthuld

10 april 2019

Nieuw indoorgebied Holiday Park feestelijk geopend

7 april 2019