Première Wickie de Musical in Plopsa Theater

Gepubliceerd op 07/04/2015 om 09:29

In het Plopsa Theater in De Panne ging gisteren, 6 april 2015, de musical van Wickie De Viking in première. Dat gebeurde met de nodige aandacht van pers en genodigden.

Na de nieuwe afleveringen en twee films is er nu ook een musical van Wickie De Viking. De musical ging op paasmaandag 6 april 2015 in première in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Op de première waren onder andere de Ghost Rockers, Helle Vanderheyden (Prinsessia) en Thomas Van Goethem aanwezig. Na afloop werd de cast gefeliciteerd met bloemen en een staande ovatie.

De cast bestaat uit 24 acteurs. Onder hen ook enkele erg jonge acteurs zoals Remi De Smedt (Wickie) en Lotte Heuten (Ylvi). Dirk Bosschaert, bekend als Berend Brokkenpap uit Piet Piraat, neemt de rol van Halvar op zich. Sergio speelt zijn rivaal Verschikkelijke Sven.

De musical is de komend weekend nog enkele keren te zien in het Plopsa Theater en later in Hasselt en Antwerpen. Wie naar de musical gaat, mag zich verwachten aan leuke liedjes en een indrukwekkend decor.

Het verhaal

De musical begint met de vikings die Flake klaar maken voor het grote Lentefeest dat gevierd wordt ter ere van de godin Freya. Dat gebeurt op de tonen van Goeiemorgen Flake, een erg aanstekelijk liedje. Als het aan Vreselijke Sven ligt, gaat het feest niet door, want hij bedenkt plan om Wickie te ontvoeren en losgeld te eisen. Daarmee wil hij in het bezit raken van de allergrootste vikingschat: twee bijzondere diamanten uit het godenbeeld van Flake.

Voor tickets en info kan je steeds op studio100.be terecht.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Jacky Lafon bekroond met ster op Walk of Fame

29 januari 2017

Gers Pardoel komt opnieuw naar Plopsa Theater

12 juni 2018

Grote namen op Kustschlagerfestival in Plopsa Theater

26 augustus 2015

Plopsa-parken presenteren tal van nieuwigheden deze zomer

20 juni 2019

Houten achtbaan Majaland Kownaty opent op 29 juni

17 juni 2019

K3 zorgt voor beste weekend ooit in Plopsa Indoor Coevorden

11 juni 2019