Prinessia, ROX en GoGoGo op Ketnet-fandagen in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 30/04/2014 om 18:39

Voor het derde jaar op rij vormt Plopsaland De Panne het decor voor de populair Ketnet-fandagen. De vijf prinsessen van Prinsessia, de drie helden van ROX en de sportieve cast van GoGoGo zullen met veel plezier de bezoekers ontvangen.

Kan je je kinderen niet van de tv weghalen als de helden van ROX (15u30 aan de ROX flyer), de prinsessen van Prinsessia (16u in het Plopsa-theater, met optreden) of de basketters van GoGoGo (13u30 op het Kasteelplein) op het scherm verschijnen? Kom dan naar de Ketnet-fandagen in Plopsaland De Panne! Komend verlengd weekend, van 1 tot 4 mei, kan je hen ontmoeten in Plopsaland De Panne! Je kan met hen op de foto en vragen om je boek of dvd te handtekenen!

Na de meet and greets wordt de Kiosk op het Dorpsplein de place to be, want om 17u staat de KetnetBand er op het podium! Zij brengen naar goede gewoonte liedjes en medleys van Studio 100- en Ketnet-programma’s.

Bovendien kan je je als echte Ketnet-fan bewijzen! Want de casts van Prinsessia, ROX en GoGoGo én Bumba hebben leuke opdrachten voor de bezoekers! Nadat je een opdracht hebt uitgevoerd, krijg je een stempel. Als je minstens drie opdrachten hebt uitgevoerd, kiest de KetnetBand jou misschien wel uit het publiek om met hen mee te zingen en te dansen en wordt je uitgeroepen tot de grootste Ketnet-fan!

De Ketnet-fandagen vinden plaats van donderdag 1 tot zondag 4 mei in Plopsaland De Panne. Bestel snel je voordelige tickets op Plopsa.be!

Gerelateerd nieuws

Radio 2 zendt live uit vanuit Plopsaland De Panne

27 september 2016

Plannen subtropisch zwembad voorgesteld

24 juli 2012

Laatste zomernocturne in Plopsaland De Panne

17 augustus 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020