Prinsessia dit jaar in Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden!

Gepubliceerd op 17/02/2015 om 11:51

Komend seizoen kan je in Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden naar de Prinsessiadagen. Beide parken hebben dit jaar ook nog heel wat andere shows en evenementen.

Ieder jaar kan je in de Plopsa-parken genieten van heel wat evenementen met de Studio 100-figuren. Eerder kon je de evenementenkalender van Plopsaland De Panne al ontdekken, nu bekijken we wat de indoorparken in Hasselt en Coevorden te bieden hebben.

Plopsa Indoor Hasselt

Nog tot en met vrijdag 20 februari staat het park volledig in het teken van carnaval. Tijdens Ketnet Carnaval kunnen de bezoekers samen met Kaatje op de foto en is er een show met Kamiel en Viktor.

Op 9 en 10 mei komt K3 langs voor een spetterend optreden. Tijdens het K3 Weekend zullen ze het park ondersteboven zetten met hun bekende hits.

Voor het eerst komen de vijf prinsessen van Prinsessia naar Plopsa Indoor Hasselt. Tijdens de Prinsessiadagen van 23 tot 25 mei zal er een leuke show te zien zijn en kan je meezingen met de liedjes uit het programma.


Prinsessia komt naar Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden (foto: Studio 100)

Maya De Bij zal de hele zomervakantie lang iedere dag een show geven in het Theater. Samen met haar vriendjes zal ze tijdens de Maya Show weer heel wat leuke avonturen beleven. Iedere dag van de zomervakantie is er ook een Bumba Show in het park. Ook hij zal de boel op stelten zetten.

Van 31 oktober tot 8 november is het griezelen geblazen in Plopsa Indoor Hasselt. Halloween staat garant voor bibberen en beven op de vele overdekte attracties. Van 2 tot 6 november is er een Piet Piraat Halloweenshow te zien in het Theater.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle evenementen.

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden begint het jaar met carnaval en Kabouter Klus. Tot en met 28 februari geeft hij iedere dag een show en is er en confettidans.

Ook Plopsa Indoor Coevorden mag de meiden van Prinsessia verwelkomen. Tijdens de Prinsessiadagen op 2 en 3 mei komen ze naar het park en geven ze een magische show.

Karen, Kristel en Josje van K3 geven op 30 en 31 mei het beste van zichzelf tijdens het K3 Weekend. Ook in Plopsa Indoor Coevorden zullen ze er een groot feest van maken en laten ze iedereen meezingen en -dansen op de tonen van hun liedjes.

Gedurende de hele zomervakantie bevindt Maya De Bij zich in het park. Tijdens de Maya Show neemt ze de bezoekers mee in een leuk en spannend avontuur.

De stoere viking Wickie meert in oktober aan in Plopsa Indoor Coevorden. Hij brengt al zijn vrienden mee om er een groot Halloweenfeest van te maken. Halloween met Wickie gaat door van 17 oktober tot 1 november.

Naar jaarlijkse gewoonte zal Sinterklaas samen met zijn Zwarte Pieten een bezoekje brengen aan het park. Tijdens de Sint Weekends van 21 november tot 6 december verwelkomt hij alle bezoekertjes.

Als Sinterklaas weer in Spanje zit, komt Wickie De Viking terug naar het park. Van 19 december tot 3 januari viert hij er Kerst. Het belooft een spetterend feest te worden, want er staat ook een Wickieshow op het programma.

Een handig overzicht van alle evenementen en de data vind je op deze pagina.

De evenementen en shows staan onder voorbehoud van wijzigingen.

Gerelateerd nieuws

Plopsa-parken introduceren vegetarisch aanbod

24 maart 2016

Extra voordeel met Plopsa-abonnement deze zomer

12 juni 2017

Goedkopere Plopsa-tickets bij Brantano

5 juni 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020