Radio 2 zendt live uit vanuit Plopsaland De Panne

— Gepubliceerd op 27/09/2016 om 18:09 —

De hele week lang draaien de Radio 2-dj’s enkel de verzoeknummers van hun luisteraars. ‘s Middags wordt er live uitgezonden vanuit een bedrijf ergens in Vlaanderen, en dat is morgen Plopsaland De Panne.

Deze week maken de reguliere programma’s van Radio 2 overdag plaats voor één programma: Vraag het aan. Tijdens dat programma worden enkel de nummers gedraaid die de luisteraars van de zender willen horen. Zij kunnen hun favoriete nummer(s) aanvragen via radio2.be.

Terwijl Radio 2-presentatoren Anja Daems, David Van Ooteghem, Kim Debrie, Lars De Groote en Albrecht Wauters verzoeknummers spelen vanuit de studio in Brussel, trekt Caren Meynen er de hele week lang op uit. Elke middag presenteert ze live vanuit een Vlaams bedrijf van waaruit ze de favoriete nummers van de medewerkers draait.


Caren Meynen in de Radio 2-studio (foto: VRT)

Caren Meynen, Radio 2-presentatrice:
Vroeger heb ik al wel eens uitgezonden vanuit Walibi Belgium en Disneyland Paris, maar dat is al zeker 10 jaar geleden. Ik kijk er dus heel erg naar uit!

Morgen, woensdag 28 september, doet Caren dat vanuit Plopsaland De Panne. Je kan de uitzending live meemaken in het F.C. De Kampioenen Café. Plopsaland De Panne is morgen open van 10u tot 17u30. De lievelingsmuziek van het Plopsa-team hoor je tussen 12u en 13u op Radio 2.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsaland organiseert WK Omadansen tijdens K3 Weekend

22 augustus 2014

Spannende herfstvakantie in de Plopsa-parken

30 oktober 2015

Plopsaland presenteert drie nieuwe attracties in Ploptuin

18 maart 2007

Attractie Octopus uit Plopsa Coo duikt op in Frankrijk

23 maart 2018

PlopsaFUN Magazine volledig vernieuwd en boordevol nieuws

16 maart 2018

Plopsaland De Panne vernieuwt Halloween met eerste Scare Nights

5 maart 2018