Reservaties Prinsessia Restaurant gestart

Gepubliceerd op 07/11/2015 om 15:35

Terwijl de attractie De Koffiekopjes sinds afgelopen weekend weer open is, wordt er in het naastgelegen Prinsessia Restaurant nog hard gewerkt om alles piekfijn in orde te brengen. Sinds vandaag is het mogelijk om online te reserveren.

Wie recent een bezoekje gebracht heeft aan Plopsaland De Panne heeft het al gemerkt: het park heeft er een prachtige eye-catcher bij. Het Prinsessia Kasteel met daarin attractie De Koffiekopjes en een restaurant valt bij de bezoekers in de smaak.

De Koffiekopjes draaien sinds vorige zaterdag weer rondjes op een parketvloer onder een groene koepel met gouden kroon. Op een etentje in het Prinsessia Restaurant is het nog wachten tot zaterdag 5 december. Het is wel reeds mogelijk om een tafeltje te reserveren.

Een plaats reserveren in het restaurant is vanaf nu mogelijk via de website van Plopsaland. Om te reserveren moet je naast je gegevens ook het aantal personen invullen en een datum en uur selecteren. Afhankelijk van de openingstijden van het park zijn er twee of drie mogelijkheden.

Wat er op het menu zal staan is nog niet bekend, maar je zal keuze hebben uit een 2-gangenmenu met voorgerecht en hoofdgerecht of een 3-gangenmenu met dessert. Er is telkens één frisdrank inbegrepen.

Het Prinsessia Restaurant is geopend vanaf zaterdag 5 december.

Gerelateerd nieuws

K3 krijgt eigen themagebied in Plopsaland De Panne

18 september 2018

Een blik op de twee werven in Plopsaland De Panne

25 mei 2013

Meer bezoekers voor Plopsa-parken tijdens herfstvakantie

3 november 2019

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020