De Nederlandse docente gebarentaal Rosanne van Esch, die eind september een optreden van K3 in Plopsaland De Panne live vertaalde in gebarentaal, is genomineerd voor de Mooi Mens-verkiezing. De Mooi Mens-verkiezing is een verkiezing voor mensen die zich met hart en ziel inzetten voor anderen, slechthorenden in dit geval. Wie bewondering heeft voor het project van Rosanne kan haar steunen door voor haar te stemmen via de website van de verkiezing.  "> De Nederlandse docente gebarentaal Rosanne van Esch, die eind september een optreden van K3 in Plopsaland De Panne live vertaalde in gebarentaal, is genomineerd voor de Mooi Mens-verkiezing. De Mooi Mens-verkiezing is een verkiezing voor mensen die zich met hart en ziel inzetten voor anderen, slechthorenden in dit geval. Wie bewondering heeft voor het project van Rosanne kan haar steunen door voor haar te stemmen via de website van de verkiezing.  "> De Nederlandse docente gebarentaal Rosanne van Esch, die eind september een optreden van K3 in Plopsaland De Panne live vertaalde in gebarentaal, is genomineerd voor de Mooi Mens-verkiezing. De Mooi Mens-verkiezing is een verkiezing voor mensen die zich met hart en ziel inzetten voor anderen, slechthorenden in dit geval. Wie bewondering heeft voor het project van Rosanne kan haar steunen door voor haar te stemmen via de website van de verkiezing.  ">

Rosanne van Esch genomineerd voor Mooi Mens-verkiezing

Gepubliceerd op 14/10/2013 om 17:19

De Nederlandse docente gebarentaal Rosanne van Esch, die eind september een optreden van K3 in Plopsaland De Panne live vertaalde in gebarentaal, is genomineerd voor de Mooi Mens-verkiezing. De Mooi Mens-verkiezing is een verkiezing voor mensen die zich met hart en ziel inzetten voor anderen, slechthorenden in dit geval. Wie bewondering heeft voor het project van Rosanne kan haar steunen door voor haar te stemmen via de website van de verkiezing.

Op zondag 22 september zakte de Nederlandse docente gebarentaal Rosanne van Esch af van Nederland naar Plopsaland De Panne, waar ze die dag het live-optreden van K3 omzette naar gebarentaal. Eerder vertaalde ze ook al enkele videoclips naar gebarentaal. Daarvoor is ze nu één van de genomineerden voor de Mooi Mens-verkiezing, een verkiezing die mensen met een bijzonder project of initiatief in de bloemetjes zet.


Rosanne van Esch in Plopsa Indoor Coevorden

Rosanne vindt het belangrijk dat slechthorende kinderen de boodschap van de liedjes kunnen begrijpen: “Dove kinderen lopen veel taalvorming mis doordat ze de teksten van liedjes niet meekrijgen. Daarom vind ik het belangrijk om de boodschap in songteksten ook voor hen beschikbaar te maken. Elk kind moet kunnen genieten van K3!”

Wie het project van Rosanne, net zoals ons, steunt, kan zijn stem uitbrengen via de website van de verkiezing: www.mooimensverkiezing.nl. Op 6 november weten we of Rosanne de Mooi Mens-verkiezing gewonnen heeft.

Gerelateerd nieuws

Mijlpaal voor Plopsa Hotel: hoogste punt bereikt

8 oktober 2019

Veel nieuwigheden tijdens Winter Plopsaland

5 december 2014

Plopsaland De Panne kende beste voorjaar ooit

2 juli 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020