Ruth Beeckmans speelt nieuw personage in Samson & Gert Kerstshow

Gepubliceerd op 22/10/2018 om 19:20

Dit jaar maken we tijdens de Samson & Gert Kerstshow kennis met een nieuw personage. Angelle, het nichtje van Alberto, is een rol van Ruth Beeckmans, die een kinderdroom in vervulling ziet gaan.

Na 27 jaar is de Samson & Gert Kerstshow een echte klassieker geworden die tijdens de kerstvakantie duizenden families laat genieten van een dagje uit. Naast Samson, Gert, de Burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto maken we dit jaar ook kennis met een nieuw personage. Het gaat om het nichtje van Alberto – Angelle, eigenlijk Angela – die vertolkt zal worden door actrice Ruth Beeckmans.

Voor Ruth Beeckmans, bekend van onder andere Safety First, gaat een droom in vervulling. 28 jaar geleden schreef ze in een brief naar tv-programma De Droomfabriek dat ze graag zou meespelen in Samson & Gert.

Ruth Beeckmans:
Ik was als kind een zeer grote fan. Samson & Gert hebben een soort cultstatus in België bereikt. Honden en kinderen zijn mijn twee favoriete wezens gecombineerd! En Gertje neem ik er wel bij…

Lees ook: Samson & Gert Kerstshow in première gegaan in Plopsa Theater


Gert Verhulst en Ruth Beeckmans waren eerder al samen te zien in VTM-programma Het Grootste Licht

Ook dit jaar trekken Samson & Gert naar het Plopsa Theater in De Panne en het Ethias Theater in Hasselt met een nieuwe show. Net zoals vorig jaar werd het scenario geschreven door Viktor Verhulst, zoon van acteur en Studio 100-baas Gert Verhulst. Het belooft alvast een indrukwekkende show te worden, inclusief showballet, kinderkoor, live-orkest en een prachtig decor.

De Kerstshow gaat in première op zaterdag 22 december. Tickets zijn verkrijgbaar via de Studio 100-website en kosten 35,99 of 42,99 euro. Bovendien geeft een ticket ook recht op toegang tot de attracties, shows en animaties van Winter Plopsaland of Plopsa Indoor Hasselt op de dag van het showbezoek. Voor Plopsa-abonnees geldt een korting van 25%.

Bron: Persbericht Studio 100

Gerelateerd nieuws

Grote namen op Kustschlagerfestival in Plopsa Theater

26 augustus 2015

Première Wickie de Musical in Plopsa Theater

7 april 2015

Belle Perez krijgt Walk of Fame-ster op Nacht van de Abonnees

6 juli 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Samson & Gert Kerstshow in première gegaan in Plopsa Theater