Nadat het Plopsa-theater gisteren officieel werd geopend, gaven Samson en Gert vandaag de allereerste show voor bezoekers in het nieuwe theater. Nog tot 16 augustus geven Samson en Gert iedere weekdag een fantastische 'Samson en Gert zomershow'.  "> Nadat het Plopsa-theater gisteren officieel werd geopend, gaven Samson en Gert vandaag de allereerste show voor bezoekers in het nieuwe theater. Nog tot 16 augustus geven Samson en Gert iedere weekdag een fantastische 'Samson en Gert zomershow'.  "> Nadat het Plopsa-theater gisteren officieel werd geopend, gaven Samson en Gert vandaag de allereerste show voor bezoekers in het nieuwe theater. Nog tot 16 augustus geven Samson en Gert iedere weekdag een fantastische 'Samson en Gert zomershow'.  ">

Samson en Gert zijn terug in Plopsaland De Panne!

Gepubliceerd op 15/07/2013 om 20:04

Nadat gisteren de grote opening van het Plopsa-theater in Plopsaland De Panne plaatsvond, was het vandaag tijd voor de eerste opvoeringen van de ‘Samson en Gert zomershow’ voor bezoekers. Muziek, moppen en dolle fratsen: zo kan je de nieuwe zomershow het best beschrijven!

Samson en Gert zomershow
Wanneer Gert meneer de Burgemeester vraagt om het lintje van het Plopsa-theater door te knippen, geeft zijn huishoudster Marie hem een goocheldoos. Al snel probeert hij enkele trucs samen met Samson en Gert. Tussen de liedjes door komt de Burgemeester langs als ballerina Marlène en zelfs als Samson! De show wordt afgesloten met het nieuwe liedje: ‘Wij gaan vliegen’.

Je kan nog naar de ‘Samson en Gert zomershow’ gaan kijken tot vrijdag 16 augustus om 13u en 14u (onder voorbehoud).

Nieuwtjes
Sinds kort staat er in de Plopsa-winkel op het Dorpsplein een nieuwe snoepautomaat. De automaat bevat poedersuiker in verschillende smaken en kleuren. In restaurant ‘Mr. Spaghetti’ wordt vanaf nu een nieuw systeem gehanteerd. Boven de bestelbar hangen borden die aangeven of het een kassa of een afhaalpunt is. Bij iedere bestelling krijgt de klant een elektronische schijf mee die begint te piepen wanneer de bestelling klaar is.

In Wickieland is de trap, die op zijn vorige plaats in het park vooraan stond, aan de zijkant geplaatst. Aan de andere kant van het podium is een gelijkaardig trapje geplaatst. Er zijn ook borden verschenen die aangeven waar de droogmachine en de poncho-automaat zich bevinden. De boot van attractie ‘De piratenboot’, die voorlopig gesloten is voor herstellingen, is afgelopen week uit het park gebracht.

Op een gevel van een huis tegenover de ingang van het park is een tweede reclamebanner voor het park geplaatst. Na reclame voor Wickieland wordt er ook reclame gemaakt voor de ‘Samson en Gert kerstshow’, eind dit jaar in het Plopsa-theater. Als laatste kreeg het beeld van Plop op de rotonde in de straat van Plopsaland, De Pannelaan, een nieuw laagje verf. Verschillende beelden in het park kregen de afgelopen weken en maanden ook een opknapbeurt.

Foto’s

gallery

Gerelateerd nieuws

Opening Heidi The Ride uitgesteld naar Pasen 2017

28 juli 2016

Foto-update uit Plopsaland De Panne (16 april 2014)

16 april 2014

ROX, Galaxy Park en Joe Jabaloe in Plopsaland!

3 augustus 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020