Voor de opnames van de videoclip voor de nieuwe single van Samson en Gert, zoekt het olijke duo nog goedlachse en enthousiaste mensen. De opnames van de videoclip voor 'Kerstmis Kerstmis' vinden plaats op woensdag 13 november van 19u tot middernacht (of later). Plopsaland De Panne zal het decor vormen voor de videoclip.  "> Voor de opnames van de videoclip voor de nieuwe single van Samson en Gert, zoekt het olijke duo nog goedlachse en enthousiaste mensen. De opnames van de videoclip voor 'Kerstmis Kerstmis' vinden plaats op woensdag 13 november van 19u tot middernacht (of later). Plopsaland De Panne zal het decor vormen voor de videoclip.  "> Voor de opnames van de videoclip voor de nieuwe single van Samson en Gert, zoekt het olijke duo nog goedlachse en enthousiaste mensen. De opnames van de videoclip voor 'Kerstmis Kerstmis' vinden plaats op woensdag 13 november van 19u tot middernacht (of later). Plopsaland De Panne zal het decor vormen voor de videoclip.  ">

Samson en Gert zoeken figuranten voor opnames in Plopsaland

Gepubliceerd op 04/11/2013 om 20:52

Voor de opnames van de videoclip voor de nieuwe single van Samson en Gert, zoekt het olijke duo nog goedlachse en enthousiaste mensen. De opnames van de videoclip voor ‘Kerstmis Kerstmis’ vinden plaats op woensdag 13 november van 19u tot middernacht (of later). Plopsaland De Panne zal het decor vormen voor de videoclip.

Vorige maand brachten Samson en Gert hun nieuwe liedje ‘Kerstmis Kerstmis’ uit. Voor het nieuwe kerstliedje zal er ook een bijhorende videoclip worden opgenomen. Die opnames zullen plaatsvinden op woensdag 13 november in Plopsaland De Panne. Kan je je op die dag vrijmaken tussen 19u en middernacht, ben je goedlachs en enthousiast en heb je bovendien zin om te figureren in de nieuwe videoclip van Samson en Gert? Schrijf je dan in via de website Inthepicture.tv. Wees snel, er zijn maar 40 plaatsen beschikbaar!

Nog enkele praktische zaken: de opnames vinden plaats tussen 19u en middernacht (of later) en aan wie geselecteerd is, wordt gevraagd om een kersttrui, een mooie winterjas, een sjaal, een kerstmuts en/of handschoenen mee te brengen naar de opnames. Figuranten krijgen 25 euro als vergoeding. Uiterlijk op maandag 11 november om 12u zal je weten of je geselecteerd bent.

Gerelateerd nieuws

‘Samson en Gert Kersthow’ komt naar Plopsaland!

13 juni 2013

Een zomers dagje in Plopsaland De Panne

2 mei 2013

De laatste nocturne van het jaar

19 augustus 2012

Tweede editie Halloween Scare Nights gestart in Plopsaland De Panne

13 oktober 2019

Laura Tesoro onthult ster op Walk of Fame in Plopsaland

12 oktober 2019

Mijlpaal voor Plopsa Hotel: hoogste punt bereikt

8 oktober 2019

UitgelichtKom griezelen in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Coo
Holiday Park

Halloween met Piet Piraat

Plopsaland De Panne

Halloween Scare Nights

Plopsaland De Panne

Ketnet Halloween Nocturnes

Plopsaland De Panne