Voor de opnames van de videoclip voor de nieuwe single van Samson en Gert, zoekt het olijke duo nog goedlachse en enthousiaste mensen. De opnames van de videoclip voor 'Kerstmis Kerstmis' vinden plaats op woensdag 13 november van 19u tot middernacht (of later). Plopsaland De Panne zal het decor vormen voor de videoclip.  "> Voor de opnames van de videoclip voor de nieuwe single van Samson en Gert, zoekt het olijke duo nog goedlachse en enthousiaste mensen. De opnames van de videoclip voor 'Kerstmis Kerstmis' vinden plaats op woensdag 13 november van 19u tot middernacht (of later). Plopsaland De Panne zal het decor vormen voor de videoclip.  "> Voor de opnames van de videoclip voor de nieuwe single van Samson en Gert, zoekt het olijke duo nog goedlachse en enthousiaste mensen. De opnames van de videoclip voor 'Kerstmis Kerstmis' vinden plaats op woensdag 13 november van 19u tot middernacht (of later). Plopsaland De Panne zal het decor vormen voor de videoclip.  ">

Samson en Gert zoeken figuranten voor opnames in Plopsaland

Gepubliceerd op 04/11/2013 om 20:52

Voor de opnames van de videoclip voor de nieuwe single van Samson en Gert, zoekt het olijke duo nog goedlachse en enthousiaste mensen. De opnames van de videoclip voor ‘Kerstmis Kerstmis’ vinden plaats op woensdag 13 november van 19u tot middernacht (of later). Plopsaland De Panne zal het decor vormen voor de videoclip.

Vorige maand brachten Samson en Gert hun nieuwe liedje ‘Kerstmis Kerstmis’ uit. Voor het nieuwe kerstliedje zal er ook een bijhorende videoclip worden opgenomen. Die opnames zullen plaatsvinden op woensdag 13 november in Plopsaland De Panne. Kan je je op die dag vrijmaken tussen 19u en middernacht, ben je goedlachs en enthousiast en heb je bovendien zin om te figureren in de nieuwe videoclip van Samson en Gert? Schrijf je dan in via de website Inthepicture.tv. Wees snel, er zijn maar 40 plaatsen beschikbaar!

Nog enkele praktische zaken: de opnames vinden plaats tussen 19u en middernacht (of later) en aan wie geselecteerd is, wordt gevraagd om een kersttrui, een mooie winterjas, een sjaal, een kerstmuts en/of handschoenen mee te brengen naar de opnames. Figuranten krijgen 25 euro als vergoeding. Uiterlijk op maandag 11 november om 12u zal je weten of je geselecteerd bent.

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne heropent ‘De piratenboot’

30 september 2013

Nieuwe K3-achtbaan Plopsaland De Panne opent dit weekend

2 april 2019

De nieuwe folder van Plopsaland De Panne is er!

24 maart 2014

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020

Plopsa breidt uit: nieuw indoorpretpark op komst in Tsjechië

10 maart 2020

Plopsaqua De Panne gaat sauna verhuizen

13 januari 2020