Voor de opnames van de videoclip voor de nieuwe single van Samson en Gert, zoekt het olijke duo nog goedlachse en enthousiaste mensen. De opnames van de videoclip voor 'Kerstmis Kerstmis' vinden plaats op woensdag 13 november van 19u tot middernacht (of later). Plopsaland De Panne zal het decor vormen voor de videoclip.  "> Voor de opnames van de videoclip voor de nieuwe single van Samson en Gert, zoekt het olijke duo nog goedlachse en enthousiaste mensen. De opnames van de videoclip voor 'Kerstmis Kerstmis' vinden plaats op woensdag 13 november van 19u tot middernacht (of later). Plopsaland De Panne zal het decor vormen voor de videoclip.  "> Voor de opnames van de videoclip voor de nieuwe single van Samson en Gert, zoekt het olijke duo nog goedlachse en enthousiaste mensen. De opnames van de videoclip voor 'Kerstmis Kerstmis' vinden plaats op woensdag 13 november van 19u tot middernacht (of later). Plopsaland De Panne zal het decor vormen voor de videoclip.  ">

Samson en Gert zoeken figuranten voor opnames in Plopsaland

Gepubliceerd op 04/11/2013 om 20:52

Voor de opnames van de videoclip voor de nieuwe single van Samson en Gert, zoekt het olijke duo nog goedlachse en enthousiaste mensen. De opnames van de videoclip voor ‘Kerstmis Kerstmis’ vinden plaats op woensdag 13 november van 19u tot middernacht (of later). Plopsaland De Panne zal het decor vormen voor de videoclip.

Vorige maand brachten Samson en Gert hun nieuwe liedje ‘Kerstmis Kerstmis’ uit. Voor het nieuwe kerstliedje zal er ook een bijhorende videoclip worden opgenomen. Die opnames zullen plaatsvinden op woensdag 13 november in Plopsaland De Panne. Kan je je op die dag vrijmaken tussen 19u en middernacht, ben je goedlachs en enthousiast en heb je bovendien zin om te figureren in de nieuwe videoclip van Samson en Gert? Schrijf je dan in via de website Inthepicture.tv. Wees snel, er zijn maar 40 plaatsen beschikbaar!

Nog enkele praktische zaken: de opnames vinden plaats tussen 19u en middernacht (of later) en aan wie geselecteerd is, wordt gevraagd om een kersttrui, een mooie winterjas, een sjaal, een kerstmuts en/of handschoenen mee te brengen naar de opnames. Figuranten krijgen 25 euro als vergoeding. Uiterlijk op maandag 11 november om 12u zal je weten of je geselecteerd bent.

Gerelateerd nieuws

Sven Ornelis krijgt Walk of Fame-ster tijdens Nacht van de Abonnees

11 juni 2016

VTM-soap Familie krijgt ster op Walk of Fame

16 november 2016

Kaatje krijgt Walk of Fame-ster in Plopsaland voor verjaardag

18 mei 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020