Samson & Gert Kerstshow in première gegaan in Plopsa Theater

Gepubliceerd op 23/12/2017 om 20:59

Ook dit jaar kan je tijdens de kerstvakantie genieten van de Samson & Gert Kerstshow. De nieuwe show ging vandaag in première in Plopsaland De Panne.

Vandaag – op de eerste dag van de kerstvakantie – vond in het Plopsa Theater in De Panne de première van de Samson & Gert Kerstshow plaats. Daarin delen Samson & Gert al voor de 27e keer het podium met hun vrienden De Burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen. Het verhaal van de Kerstshow werd dit jaar voor het eerst bedacht en geschreven door Viktor Verhulst, de zoon van Gert.

Tijdens de show krijgen Samson & Gert bezoek van burgemeester Pegel uit Alaska. De Burgemeester wil hem zo goed mogelijk ontvangen in het dorp en heeft alvast een slagroomtaart klaargezet. Dan is er Alberto, die dankzij een nachtmerrie iedereen de stuipen op het lijf jaagt…

Uiteraard maken ook de bekende liedjes deel uit van de show. Zo ging het hele Plopsa Theater uit z’n dak toen de Samsonrock werd ingezet en werd er stevig gezwaaid bij het nummer Zwaaien. Ook het nieuwe kerstnummer Lieve Kerstman is te horen in de show.

Lees ook: Samson & Gert gaan naar Hollywood in nieuwe Kerstshow!

Bij de première waren ook een aantal bekende Vlamingen aanwezig. Onder andere Kristel Verbeke en dochter, Louis Thyssen, Kobe Ilsen en Hanne Decoutere genoten van de Kerstshow.

De Samson & Gert Kerstshow is nog tot en met 3 januari 2018 te zien in het Plopsa Theater in De Panne. Op 6 en 7 januari trekt de show nog naar Hasselt. Tickets voor de show zijn nog steeds verkrijgbaar via studio100.com. Met een ticket kan je trouwens ook Plopsaland De Panne of Plopsa Indoor Hasselt bezoeken.

Nieuw in het park

Dorpsplein

Foto's

Gerelateerd nieuws

Nostalgie: Plopsaland De Panne brengt originele Meli-figuur terug

12 juli 2019

K3 onthult drie nieuwe sterren op Walk of Fame

26 april 2015

Openingsuren tijdens de eindejaarsperiode

13 december 2012

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020

Samson & Gert gaan naar Hollywood in nieuwe Kerstshow!