Samson & Gert Kerstshow in première: nieuw personage duikt op

Gepubliceerd op 23/12/2018 om 10:19

Dit weekend werd in Plopsaland De Panne de aftrap gegeven van een nieuwe reeks Samson & Gert Kerstshows. Tijdens de 28e editie van de kerstklassieker maken we kennis met een nieuw personage: Angela.

Samson, Gert, De Burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto maken deze kerstvakantie opnieuw het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne onveilig met hun Kerstshow. Daarbij worden alle aanwezigen getrakteerd op populaire nummers als Alles is op en de Samsonrock, aangevuld met de nieuwe kerstsingle die vorige week gelanceerd werd: Samson de Kersthond.

Dit jaar maken we kennis met Angela, het nichtje van Alberto, gespeeld door Ruth Beeckmans. Voor Ruth is het een droom die uitkomt: 28 jaar geleden schreef ze immers een brief om een rolletje in Samson & Gert te mogen spelen. Angela komt een oogje in het zeil houden zodat De Burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto hun dagelijkse taken niet zouden vergeten. Maar wanneer er een schatkaart opduikt, verandert alles… Bovendien komt een jurylid van een hondenwedstrijd langs in het dorp en wordt Samson klaargestoomd voor de wedstrijd.

Lees ook: Samson & Gert Kerstshow in première gegaan in Plopsa Theater


Angela, het nichtje van Alberto, gespeeld door Ruth Beeckmans

Zaterdag vond onder grote belangstelling de première van de show plaats. Dat gebeurde in aanwezigheid van onder meer Kobe Ilsen en Qmusic-DJ’s Vincent Van Geel en Dorothee Dauwe. Ook Kristel Verbeke was van de partij en bracht haar familie mee naar de Kerstshow.

Wie tijdens de kerstvakantie de Samson & Gert Kerstshow niet wil missen, kan nog tot en met 30 december terecht in het Plopsa Theater in De Panne. Op 5 en 6 januari komen Samson & Gert met hun Kerstshow naar het Ethias Theater in Hasselt. Tickets kosten tussen 35 en 43 euro, voor Plopsa-abonnees is er korting. Bij tickets zit de toegang tot Plopsaland De Panne of Plopsa Indoor Hasselt inbegrepen.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Niels Destadsbader onthult tweede ster op Walk of Fame

11 november 2014

Jacky Lafon bekroond met ster op Walk of Fame

29 januari 2017

Jacques Vermeire krijgt plaats op Walk of Fame

2 november 2015

Nieuwe scare zones tijdens Halloween Scare Nights in Plopsaland De Panne

3 september 2019

Gert Verhulst gevierd tijdens laatste Samson & Gert Zomershow

24 augustus 2019

Holiday Park kondigt nieuwe maze aan voor Halloween Fright Nights

19 augustus 2019

Samson & Gert Kerstshow in première gegaan in Plopsa Theater
UitgelichtKom griezelen in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Coo
Holiday Park

Halloween met Piet Piraat

Plopsaland De Panne

Halloween Scare Nights

Plopsaland De Panne

Ketnet Halloween Nocturnes

Plopsaland De Panne