Samson & Gert Kerstshow in première: nieuw personage duikt op

Gepubliceerd op 23/12/2018 om 10:19

Dit weekend werd in Plopsaland De Panne de aftrap gegeven van een nieuwe reeks Samson & Gert Kerstshows. Tijdens de 28e editie van de kerstklassieker maken we kennis met een nieuw personage: Angela.

Samson, Gert, De Burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto maken deze kerstvakantie opnieuw het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne onveilig met hun Kerstshow. Daarbij worden alle aanwezigen getrakteerd op populaire nummers als Alles is op en de Samsonrock, aangevuld met de nieuwe kerstsingle die vorige week gelanceerd werd: Samson de Kersthond.

Dit jaar maken we kennis met Angela, het nichtje van Alberto, gespeeld door Ruth Beeckmans. Voor Ruth is het een droom die uitkomt: 28 jaar geleden schreef ze immers een brief om een rolletje in Samson & Gert te mogen spelen. Angela komt een oogje in het zeil houden zodat De Burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto hun dagelijkse taken niet zouden vergeten. Maar wanneer er een schatkaart opduikt, verandert alles… Bovendien komt een jurylid van een hondenwedstrijd langs in het dorp en wordt Samson klaargestoomd voor de wedstrijd.

Lees ook: Samson & Gert Kerstshow in première gegaan in Plopsa Theater


Angela, het nichtje van Alberto, gespeeld door Ruth Beeckmans

Zaterdag vond onder grote belangstelling de première van de show plaats. Dat gebeurde in aanwezigheid van onder meer Kobe Ilsen en Qmusic-DJ’s Vincent Van Geel en Dorothee Dauwe. Ook Kristel Verbeke was van de partij en bracht haar familie mee naar de Kerstshow.

Wie tijdens de kerstvakantie de Samson & Gert Kerstshow niet wil missen, kan nog tot en met 30 december terecht in het Plopsa Theater in De Panne. Op 5 en 6 januari komen Samson & Gert met hun Kerstshow naar het Ethias Theater in Hasselt. Tickets kosten tussen 35 en 43 euro, voor Plopsa-abonnees is er korting. Bij tickets zit de toegang tot Plopsaland De Panne of Plopsa Indoor Hasselt inbegrepen.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Bouw Plopsa Hotel in Plopsaland De Panne gestart

19 september 2018

Mijlpaal voor Plopsa Hotel: hoogste punt bereikt

8 oktober 2019

Ander patroon voor ingangsdeur Plopsaland De Panne

28 september 2012

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Samson & Gert Kerstshow in première gegaan in Plopsa Theater