Samson & Gert Kerstshow in première: nieuw personage duikt op

Gepubliceerd op 23/12/2018 om 10:19

Dit weekend werd in Plopsaland De Panne de aftrap gegeven van een nieuwe reeks Samson & Gert Kerstshows. Tijdens de 28e editie van de kerstklassieker maken we kennis met een nieuw personage: Angela.

Samson, Gert, De Burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto maken deze kerstvakantie opnieuw het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne onveilig met hun Kerstshow. Daarbij worden alle aanwezigen getrakteerd op populaire nummers als Alles is op en de Samsonrock, aangevuld met de nieuwe kerstsingle die vorige week gelanceerd werd: Samson de Kersthond.

Dit jaar maken we kennis met Angela, het nichtje van Alberto, gespeeld door Ruth Beeckmans. Voor Ruth is het een droom die uitkomt: 28 jaar geleden schreef ze immers een brief om een rolletje in Samson & Gert te mogen spelen. Angela komt een oogje in het zeil houden zodat De Burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto hun dagelijkse taken niet zouden vergeten. Maar wanneer er een schatkaart opduikt, verandert alles… Bovendien komt een jurylid van een hondenwedstrijd langs in het dorp en wordt Samson klaargestoomd voor de wedstrijd.

Lees ook: Samson & Gert Kerstshow in première gegaan in Plopsa Theater


Angela, het nichtje van Alberto, gespeeld door Ruth Beeckmans

Zaterdag vond onder grote belangstelling de première van de show plaats. Dat gebeurde in aanwezigheid van onder meer Kobe Ilsen en Qmusic-DJ’s Vincent Van Geel en Dorothee Dauwe. Ook Kristel Verbeke was van de partij en bracht haar familie mee naar de Kerstshow.

Wie tijdens de kerstvakantie de Samson & Gert Kerstshow niet wil missen, kan nog tot en met 30 december terecht in het Plopsa Theater in De Panne. Op 5 en 6 januari komen Samson & Gert met hun Kerstshow naar het Ethias Theater in Hasselt. Tickets kosten tussen 35 en 43 euro, voor Plopsa-abonnees is er korting. Bij tickets zit de toegang tot Plopsaland De Panne of Plopsa Indoor Hasselt inbegrepen.

Foto's

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Nieuwe Walk of Fame-ster voor Koen Crucke

19 december 2016

Samson en Gert in de bloemen gezet tijdens 1000ste Kerstshow

29 december 2014

Plopsaland De Panne trapt 15e seizoen af

6 april 2015

Mayaland Indoor vanaf dit weekend opnieuw open

9 januari 2019

Nieuwe ontwerpen Plopsa Hotel tonen kamers vol Studio 100-details

7 januari 2019

Plopsa-parken maken toegangsprijzen 2019 bekend

7 januari 2019

Samson & Gert Kerstshow in première gegaan in Plopsa Theater