Samson & Gert Kerstshow in première: nieuw personage duikt op

Gepubliceerd op 23/12/2018 om 10:19

Dit weekend werd in Plopsaland De Panne de aftrap gegeven van een nieuwe reeks Samson & Gert Kerstshows. Tijdens de 28e editie van de kerstklassieker maken we kennis met een nieuw personage: Angela.

Samson, Gert, De Burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto maken deze kerstvakantie opnieuw het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne onveilig met hun Kerstshow. Daarbij worden alle aanwezigen getrakteerd op populaire nummers als Alles is op en de Samsonrock, aangevuld met de nieuwe kerstsingle die vorige week gelanceerd werd: Samson de Kersthond.

Dit jaar maken we kennis met Angela, het nichtje van Alberto, gespeeld door Ruth Beeckmans. Voor Ruth is het een droom die uitkomt: 28 jaar geleden schreef ze immers een brief om een rolletje in Samson & Gert te mogen spelen. Angela komt een oogje in het zeil houden zodat De Burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto hun dagelijkse taken niet zouden vergeten. Maar wanneer er een schatkaart opduikt, verandert alles… Bovendien komt een jurylid van een hondenwedstrijd langs in het dorp en wordt Samson klaargestoomd voor de wedstrijd.


Angela, het nichtje van Alberto, gespeeld door Ruth Beeckmans

Zaterdag vond onder grote belangstelling de première van de show plaats. Dat gebeurde in aanwezigheid van onder meer Kobe Ilsen en Qmusic-DJ’s Vincent Van Geel en Dorothee Dauwe. Ook Kristel Verbeke was van de partij en bracht haar familie mee naar de Kerstshow.

Wie tijdens de kerstvakantie de Samson & Gert Kerstshow niet wil missen, kan nog tot en met 30 december terecht in het Plopsa Theater in De Panne. Op 5 en 6 januari komen Samson & Gert met hun Kerstshow naar het Ethias Theater in Hasselt. Tickets kosten tussen 35 en 43 euro, voor Plopsa-abonnees is er korting. Bij tickets zit de toegang tot Plopsaland De Panne of Plopsa Indoor Hasselt inbegrepen.

Foto's

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Ketnet Musical keert terug naar Plopsa Theater

19 juni 2017

Niels Destadsbader onthult tweede ster op Walk of Fame

11 november 2014

Krokusvakantie met Kaatje en Ketnet Musical in de Plopsa-parken

28 februari 2019

Plopsa Coo wil uitbreiden: nieuw masterplan vanaf 2020

20 maart 2019

Plopsaland De Panne viert 20e verjaardag met nieuw logo

19 maart 2019

Plopsa-parken presenteren nieuwe folders voor 2019

18 maart 2019

Samson & Gert Kerstshow in première gegaan in Plopsa Theater