Schuddebollen tijdens Ketnet Jr. Feestweekend in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 13/05/2016 om 16:40

Groot feest tijdens het verlengd pinksterweekend in Plopsaland De Panne! Kaatje, Kamiel en Viktor wachten er samen met Bumba, Musti en Smurfin de allerkleinsten op van 14 tot 16 mei.

Na een geslaagd hemelvaartweekend met Ketnet, staat de zender opnieuw paraat om Plopsaland De Panne te veroveren met het Ketnet Jr. Feestweekend! Van zaterdag 14 mei tot en met maandag 16 mei kunnen de allerkleinsten hun kinderhartje ophalen en hun grootste helden ontmoeten.

Ketnet-wrapper Sarah verwelkomt dagelijks alle bezoekers vanaf 10 uur aan de Kiosk. Daarnaast staan er gedurende deze drie dagen meet and greets met Musti, Smurfin, Bumba en Bumbalu op het programma. Ook de echte Kaatje, Kamiel en Viktor staan alvast te popelen om al hun fans te ontmoeten.

Nadien verzamelen alle Ketnet-vrienden zich samen met de Plopsa-figuren in een vrolijke parade die doorheen het hele park trekt. De dag wordt feestelijk afgesloten met een knotsgek optreden van Kaatje, Kamiel en Viktor op de Kiosk op het Dorpsplein. Bovendien kan er dagelijks genoten worden van een leuke show met Bumba en zijn vriendjes in het Plopsa Theater.

Het volledige programma voor komend weekend kan u raadplegen op plopsalanddepanne.be.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne maakt zich op voor een nieuw seizoen!

28 maart 2013

Nieuwe locatie voor ‘Carrousel’ in Plopsaland De Panne

7 januari 2013

Plopsaland De Panne waarschuwt voor frauduleuze e-mails

21 juni 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020