Seppe Swysen is de premier van Plopsaland

Gepubliceerd op 27/05/2014 om 18:33

Seppe Swysen uit Sint-Truiden is verkozen tot de premier van Plopsaland De Panne.

Seppe Swysen (5 jaar) uit Sint-Truiden is de premier van Plopsaland De Panne. Met de slogan “Plopsaland altijd uniek, zeer speciaal en soms mysterieus, helemaal Seppe” haalde de kleine jongen verkleed als Mega Toby het hoogste aantal voorkeurstemmen op de Facebookpagina van Plopsa. Hij is nu aan zet om zijn eigen regering te vormen.

Voor de eedaflegging in Plopsaland De Panne worden de premier en zijn ministers thuis opgehaald in een Beast-limousine inclusief bodyguards. De regeerperiode wordt ingezet met een zakenlunch, een rondleiding achter de schermen en een ministerraad in de kantoorruimte van de Algemeen Directeur van Plopsa. Daarna test de nieuwe regering de attracties in het themapark uit.

“Seppe is ontzettend blij dat hij verkozen is tot de eerste minister van Plopsaland. Hij is een Plopsa-fan in hart en nieren. Seppe zou iedere dag een Plopsa-park willen bezoeken. We gaan dan ook dikwijls naar Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo en Plopsaland De Panne. Hij is een grote fan van ROX en Mega Toby. De foto voor verkiezingsaffiche was dus snel gemaakt.”, lacht mama Jamie Vandeneijt trots.

De zoektocht naar een premier voor Plopsaland De Panne ging van start op 15 mei. Iedereen kon zich kandidaat stellen door een verkiezingsaffiche met slogan te plaatsen op de Facebookpagina van Plopsa. Het was een spannende verkiezingscampagne met 91 kandidaat-premiers.

Gerelateerd nieuws

2018 wordt jaar vol nieuwe evenementen in de Plopsa-parken

1 januari 2018

Plopsa-parken staan voor najaar boordevol evenementen

28 september 2015

Foto-update uit Plopsaland De Panne (28 juli 2017)

28 juli 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020