Tijdens de weekends van 9 november tot 1 december zullen Sinterklaas en zijn pieten een bezoekje brengen aan Plopsaland De Panne. De heilige man betreedt 's middags in een prachtige koets het park, zal de kinderen ontmoeten en geeft ze allemaal een leuk cadeau mee naar huis. De pieten halen de nodige fratsen uit tijdens 'De grote zwarte pietenshow' in het Plopsa-theater. De Sint zal ook de twee indoorparken van Plopsa niet vergeten..."> Tijdens de weekends van 9 november tot 1 december zullen Sinterklaas en zijn pieten een bezoekje brengen aan Plopsaland De Panne. De heilige man betreedt 's middags in een prachtige koets het park, zal de kinderen ontmoeten en geeft ze allemaal een leuk cadeau mee naar huis. De pieten halen de nodige fratsen uit tijdens 'De grote zwarte pietenshow' in het Plopsa-theater. De Sint zal ook de twee indoorparken van Plopsa niet vergeten..."> Tijdens de weekends van 9 november tot 1 december zullen Sinterklaas en zijn pieten een bezoekje brengen aan Plopsaland De Panne. De heilige man betreedt 's middags in een prachtige koets het park, zal de kinderen ontmoeten en geeft ze allemaal een leuk cadeau mee naar huis. De pieten halen de nodige fratsen uit tijdens 'De grote zwarte pietenshow' in het Plopsa-theater. De Sint zal ook de twee indoorparken van Plopsa niet vergeten...">

Sinterklaas brengt een bezoekje aan de Plopsa-parken

Gepubliceerd op 07/11/2013 om 17:57

Tijdens de weekends van 9 november tot 1 december zullen Sinterklaas en zijn pieten een bezoekje brengen aan Plopsaland De Panne. De heilige man betreedt ’s middags in een prachtige koets het park, zal de kinderen ontmoeten en geeft ze allemaal een leuk cadeau mee naar huis. De pieten halen de nodige fratsen uit tijdens ‘De grote zwarte pietenshow’ in het Plopsa-theater. De Sint zal ook de twee indoorparken van Plopsa niet vergeten…

Op de zaterdagen en zondagen tussen 9 november en 1 december zakt Sinterklaas af naar Plopsaland De Panne. Terwijl hij de kinderen ontmoet en ze een leuk cadeautje mee naar huis geeft, staan de pieten klaar in het Plopsa-theater voor ‘De grote zwarte pietenshow’.

Programma
Wil je weten wat er allemaal te doen is tijdens de Sint-weekends? Dit staat er allemaal op het programma:

  • intrede van Sinterklaas: 13u (Dorpsplein)
  • De grote zwarte pietenshow: 14u en 15u (Plopsa-theater)
  • ontmoeting met Sinterklaas: 16u tot 17u30

Plopsaland De Panne is tijdens deze Sint-weekends open van 10u tot 17u30. Op 1 december dansen alle pieten samen met de kinderen én de vtmKzoom-gezichten de Zwarte Pietendans op het Dorpsplein. Vanaf 7 december opent Winter Plopsaland tijdens het weekend en de kerstvakantie zijn deuren.

Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden
Ook de twee indoorparken van Plopsa worden tijdens de Sinterklaasperiode niet vergeten. Op 23 en 24 november brengt hij een bezoekje aan Plopsa Indoor Hasselt en van 23 november tot 1 december zijn Sinterklaas en zijn pieten gedurende de weekends te vinden in Plopsa Indoor Coevorden.

Gerelateerd nieuws

Opnieuw spookhuis tijdens Halloween in Plopsaland De Panne

7 oktober 2014

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020

K3 opent Koning Willem-Alexanderplein in Plopsa Indoor Coevorden

26 maart 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020