Sinterklaas en winter in de Plopsa-parken

Gepubliceerd op 04/11/2012 om 07:08

De herfstvakantie zit er op, dus gedaan met de griezels. Nu is het tijd voor Sinterklaas en zijn pieten en voor de winter natuurlijk. Wil je graag naar een Plopsa-park tijdens een weekend of de kerstvakantie? Bekijk dan hieronder ons overzicht! Meer info over de evenementen volgt wellicht binnenkort.

Plopsaland De Panne
Dobus is de figuur die je de komende weken zal aantreffen in Plopsaland De Panne. Tijdens de Sint-weekends, op 10 en 11, 17 en 18 en 24 en 25 november en 1 en 2, 8 en 9 en 15 en 16 december, verwelkomt hij je graag. Dat doet hij samen met Sinterklaas.

En van 22 december tot 6 januari vervangt Mega Mindy de goedheiligman voor ‘Winter Plopsaland’. Het park zal ook dit jaar mooi versierd zijn met kerstbomen, sneeuw en kerstmannen. Plopsaland De Panne is vanaf maandag 7 januari gesloten. Het park heropent de deuren op zaterdag 30 maart voor Telenet-klanten. Op zondag 31 maart kunnen alle bezoekers weer het park in!

Plopsa Indoor Hasselt
Tijdens de herfst- en wintermaanden krijgen we vaak slechter weer. Maar niet getreurd, er bestaat nog zoiets als Plopsa Indoor Hasselt! Op 17 en 18 november en op 1 december zit Sinterklaas op zijn troon om jou te verwelkomen.

Van 22 december tot 6 januari viert Kabouter Klus weer Kerst met de bezoekers. De Sint-decoratie wordt dan vervangen door kerstballen en -bomen. Plopsa Indoor Hasselt blijft de hele winter open.

Plopsa Indoor Coevorden
Ook bij onze noorderburen kan het al eens slechter weer zijn. Maar in Plopsa Indoor Coevorden schijnt de zon elke dag! Op 1 en 2 december brengt Sinterklaas ook een bezoekje aan dit park. Hij brengt voor elke bezoeker wat lekkers mee!

En 22 december tot 1 januari tref je het blauwe konijn Bobo aan. Want op die dagen viert hij Kerst. Iedereen is van harte welkom! Plopsa Indoor Coevorden blijft de hele winter open.

Gerelateerd nieuws

Goedkopere Plopsa-tickets bij Brantano

5 juni 2013

Beste pinksterweekend ooit voor Plopsa Indoor Coevorden

16 mei 2016

Ook Plopsa Indoor Coevorden krijgt vernieuwde buitenzone

29 augustus 2012

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020