Sinterklaas maakt z’n intrede in de Plopsa-parken

Gepubliceerd op 05/11/2014 om 12:12

Plopsaland De Panne verwelkomt deze maand Sinterklaas met een feestelijke intrede en een speciale show. De goedheilig man is binnenkort ook te gast in Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden.

Sinterklaas komt op 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29 en 30 november en 6 en 7 december naar Plopsaland De Panne. De goedheiligman betreedt deze dagen om 13u het pretpark met een feestelijke intrede. Alle bezoekers worden dan ook uitgenodigd om de Sint en zijn Zwarte Pieten, in gezelschap van alle Plopsa-figuren, welkom te heten! Na zijn intocht geeft Sinterklaas een toespraak op de Kiosk op het Dorpsplein.

Daarnaast is er tijdens de Sint Weekends alle dagen een Grote Zwarte Pietenshow in het Plopsa Theater. De voorstelling is inbegrepen in het toegangsticket van Plopsaland De Panne. De Zwarte Pieten nemen bezoekers in deze show mee op een spannend avontuur vol dolle fratsen en leuke Sinterklaasliedjes. Na afloop van deze voorstelling krijgen alle kinderen bovendien de kans om de Sint persoonlijk een bezoekje te brengen. Om de dag in pracht en praal af te sluiten krijgen kinderen ten slotte een zakje vol lekkers mee naar huis.


(foto: Plopsa)

Plopsa Indoor

Ook in de twee indoorparken van Plopsa, in Hasselt en Coevorden, komt de Sint langs. Op 22, 23 en 29 november en 6 en 7 december maakt hij alle bezoekertjes van Plopsa Indoor Hasselt blij. Plopsa Indoor Coevorden krijgt bezoek van Sint en Piet op 29 en 30 november en 6 en 7 december.

Voor meer informatie, voordelige tickets en openingstijden kan je terecht op plopsa.be.

Gerelateerd nieuws

Tweede beste kerstvakantie ooit voor Plopsa (persbericht)

25 december 2012

Plopsa-parken staan voor najaar boordevol evenementen

28 september 2015

Plopsa Indoor Coevorden trakteert opnieuw: gratis toegang voor 5-jarigen

2 juli 2015

Holiday Park kondigt nieuwe maze aan voor Halloween Fright Nights

19 augustus 2019

Plopsaland De Panne wil extreme nieuwe achtbaan openen

12 augustus 2019

K3 stelt nieuwe single Jij bent mijn Gigi voor in Plopsaland De Panne

3 augustus 2019