Sinterklaas maakt z’n intrede in de Plopsa-parken

Gepubliceerd op 05/11/2014 om 12:12

Plopsaland De Panne verwelkomt deze maand Sinterklaas met een feestelijke intrede en een speciale show. De goedheilig man is binnenkort ook te gast in Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden.

Sinterklaas komt op 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29 en 30 november en 6 en 7 december naar Plopsaland De Panne. De goedheiligman betreedt deze dagen om 13u het pretpark met een feestelijke intrede. Alle bezoekers worden dan ook uitgenodigd om de Sint en zijn Zwarte Pieten, in gezelschap van alle Plopsa-figuren, welkom te heten! Na zijn intocht geeft Sinterklaas een toespraak op de Kiosk op het Dorpsplein.

Daarnaast is er tijdens de Sint Weekends alle dagen een Grote Zwarte Pietenshow in het Plopsa Theater. De voorstelling is inbegrepen in het toegangsticket van Plopsaland De Panne. De Zwarte Pieten nemen bezoekers in deze show mee op een spannend avontuur vol dolle fratsen en leuke Sinterklaasliedjes. Na afloop van deze voorstelling krijgen alle kinderen bovendien de kans om de Sint persoonlijk een bezoekje te brengen. Om de dag in pracht en praal af te sluiten krijgen kinderen ten slotte een zakje vol lekkers mee naar huis.


(foto: Plopsa)

Plopsa Indoor

Ook in de twee indoorparken van Plopsa, in Hasselt en Coevorden, komt de Sint langs. Op 22, 23 en 29 november en 6 en 7 december maakt hij alle bezoekertjes van Plopsa Indoor Hasselt blij. Plopsa Indoor Coevorden krijgt bezoek van Sint en Piet op 29 en 30 november en 6 en 7 december.

Voor meer informatie, voordelige tickets en openingstijden kan je terecht op plopsa.be.

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Coevorden bouwt drie nieuwe K3-attracties

6 september 2012

Halloween in de Plopsa-parken: een overzicht

12 oktober 2016

Voor 12 euro naar Plopsa dankzij Brantano

8 april 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020