Sinterklaas verwelkomt Club Brugge in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 22/11/2015 om 19:41

Vandaag mocht Plopsaland De Panne de spelers van de Belgische eersteklasser Club Brugge verwelkomen. De voetbalclub nodigde 1.500 kinderen uit om hun idolen te ontmoeten in het park.

Plopsaland De Panne is al lang geen onbekend terrein meer voor de spelers van Club Brugge. Vandaag verzamelden meer dan 1.500 Club Kids, de kinderdivisie van Club Brugge, en de A-kernspelers van ploeg naar goede gewoonte in Plopsaland voor een heus Sinterklaasfeest. Het was al de vierde keer dat de voetbalclub in het park te gast was.

De Kids en hun familie genoten er een hele dag van de speciale Sintanimatie, waaronder de feestelijke intrede van Sinterklaas en De Grote Zwarte Pieten Show in het Plopsa Theater. Aan deze show leverden de spelers van Club Brugge in opdracht van de Zwarte Pieten een ludieke bijdrage in de vorm van de Kabouterdans, die ze met veel enthousiasme uitvoerden. Nadien vond er nog een signeersessie plaats in de Foyer van het Plopsa Theater.

Ook volgend weekend is er weer wat speciaal te beleven in Plopsaland De Panne. Tijdens het Sint Weekend op 28 en 29 november wordt de Grootste Sinterklaas Parade van België verwacht! Het laatste Sint Weekend vindt plaats op 5 en 6 december, waarna de Sint weer richting warmere oorden trekt en het park zich opmaakt voor een volgende editie van Winter Plopsaland.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Oude en nieuwe evenementen in Plopsaland De Panne

16 februari 2015

2018 wordt jaar vol nieuwe evenementen in de Plopsa-parken

1 januari 2018

Tweede editie Halloween Scare Nights gestart in Plopsaland De Panne

13 oktober 2019

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020