Sky Scream in Holiday Park op feestelijke wijze geopend!

Gepubliceerd op 16/07/2014 om 17:50

Gisteren, op 15 juli 2014, werd de nieuwe achtbaan Sky Scream en bijhorend themagedeelte geopend in Holiday Park. Onder andere Steve Van den Kerkhof en Gert Verhulst maakten het eerste ritje na de opening.

Sinds 12 april 2014 kunnen de bezoekers al ritjes maken op Holiday Parks nieuwste aanwinst: Sky Scream. In de voor Europa unieke achtbaan word je gelanceerd naar 100km/h en 55 meter hoogte.

De opening

Het park ontving op een zonnige dinsdagavond meer dan 700 genodigden, waaronder ook enkele bekende Vlamingen, om de officiële opening mee te maken. Dierk Murelli (bekend van de waterski-show) riep algemeen directeur Steve Van den Kerkhof op het podium, waarna die een woordje uitleg gaf.

Daarna verschenen ook nog Jim Seay (CEO van bouwer Premier Rides), Piet De Koninck (art director van Plopsa), Lothar Lorch (burgemeester Haßloch), Hans-Ulrich Ihlenfeld (hoofd administratie Bad Dürkheim), parkmanager Bernd Beitz, Studio 100-bazen Gert Verhulst en Hans Bourlon en Jean-Marie Pfaff op de podium. Die laatste mocht samen met zijn kleinkinderen op de knop drukken om de attractie te starten, waarna alle 700 aanwezigen de attractie konden uittesten.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
Holiday Park is een familiepark met attracties voor de allerkleinsten, maar ook voor pubers en volwassenen. Het spreekt voor zich dat we met de nieuwe achtbaan grote durvers aanspreken. De keuze voor het zombiethema was dan ook snel gemaakt.

Gert Verhulst, CEO Studio 100:
We zijn ontzettend trots op onze nieuwe coaster. Het is de tweede van zijn soort en uniek in Europa. We vinden het bijzonder fijn dat Jean-Marie hier de opening kwam verzorgen.

Jean-Marie Pfaff:
Ik vind het een hele eer dat ik de attractie in mijn geliefde Duitsland samen met mijn kleinkinderen mocht openen.

Hollywood’s Talking Dead

Na het officiële gedeelte en het uittesten van de attractie, zette iedereen koers richting het Aquastadion voor de waterski-show Hollywood’s Talking Dead. Dierk Murelli koos, heel toevallig, Wendy Van Wanten en Showbizz Bart uit het publiek. Zij kregen een centrale rol in het verhaal van de show.

Nieuw in het park

Grünland

Ahoi!

Foto's en video


Gerelateerd nieuws

Afscheid Superwirbel valt Holiday Park zwaar

23 oktober 2013

Holiday Park waarschuwt bezoekers voor winterweer

26 maart 2013

Holiday Park viert de zomer met eerste Party Summernight

13 juli 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020