Sky Scream officieel geopend met persconferentie

— Gepubliceerd op 12/04/2014 om 10:22 —

Met een persconferentie en enkele proefritjes werd Sky Scream in Holiday Park gisteren officieel geopend. Parkmanager Bernd Beitz en Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof nodigden de pers uit voor een proefritje.

Net voor de paasvakantie werd Holiday Park’s nieuwe achtbaan officieel geopend. Het park nodigde daarvoor de Duitse pers uit en gaf hen de kans de achtbaan uit te testen. Ook Bernd Beitz, de parkmanager van Holiday Park en Steve Van den Kerkhof, algemeen directeur van Plopsa, namen plaats in de trein van de achtbaan.

Met een druk op de knop werd de achtbaan Sky Scream in werking gesteld. In anderhalve seconde haalt de achtbaantrein al een snelheid van 90 km/h, wat later nog stijgt tot 100 km/h. Hoogtepunten zijn onder meer een slow motion roll en een verticale duik in de diepte.

“Het was belangrijk om de achtbaan op de start van het seizoen voor onze gasten in werking te stellen. Tegen de zomer moet ook de omgeving, een sombere spookstad, afgewerkt zijn”, zegt parkmanager Bernd Beitz. Deze nieuwe attractie en het gebied rond Sky Scream hebben een oppervlakte van 5000 vierkante meter een capaciteit van 1500 bezoekers per uur en verder een aanvulling op het uitgebreide assortiment van het Holiday Park.


foto: Plopsa

Holiday Park opent vandaag opnieuw z’n deuren voor het publiek. Naast Sky Scream opent het park ook de vernieuwde Wickie splash.

Foto’s

  

De beste kortingen voor Holiday Park

Gerelateerd nieuws

Plopsa past logo Holiday Park aan

25 juni 2013

Toekomstplannen bekend gemaakt tijdens Plopsa Fanday

13 december 2015

Plopsa FunCard Geschenkdoosjes in het nieuw

1 augustus 2016

PlopsaFUN Magazine volledig vernieuwd en boordevol nieuws

16 maart 2018

Plopsaland De Panne vernieuwt Halloween met eerste Scare Nights

5 maart 2018

“Houten achtbaan Majaland Kownaty wordt kopie van Heidi The Ride”

27 februari 2018