Spannende herfstvakantie in de Plopsa-parken

Gepubliceerd op 30/10/2015 om 19:08

De Plopsa-parken hebben gedurende de herfstvakantie een gevarieerd aanbod aan diverse liveshows en spannende animatie in petto voor hun bezoekers. Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt doen dat met Piet Piraat en Plopsa Coo met dino’s.

Tijdens de herfstvakantie, van zaterdag 31 oktober tot zondag 8 november, hebben de Plopsa-parken traditioneel een drukke agenda. Alle Plopsa-parken bieden extra animatie, speciale shows en uiteraard ook een griezelige Halloweensfeer aan.

Plopsaland De Panne

Tijdens de herfstvakantie valt er heel wat te beleven in Plopsaland De Panne. Piet Piraat en Berend Brokkenpap bijten de spits af in het weekend van 31 oktober en 1 november met een liveshow in het Plopsa Theater. Ook op 7 en 8 november staan ze paraat en sluiten ze de herfstvakantie sfeervol af met deze spannende Halloweenshow.

Op de weekdagen, van 2 tot 6 november, slaat Ketnet zijn tenten op in Plopsaland De Panne voor een nieuwe editie van de succesvolle Ketnet Halloween Nocturnes. Op deze dagen kunnen bezoekers genieten van Ketnet Kingsize Live On Stage. Deze te gekke spelshow wordt gepresenteerd door Ketnet-wrapper Charlotte in het gezelschap van Vladimir en Keelin uit de gloednieuwe Ketnet-serie Nachtwacht. Na de liveshow maken de drie Ketnet-gezichten hun opwachting in de dagelijkse parade.

Van maandag tot vrijdag is het park bovendien extra lang geopend! Ook de attracties blijven open tot sluitingstijd zodat ze allemaal eens in volle duisternis getest kunnen worden. Om het plaatje compleet te maken, worden deze griezeldagen afgesloten met een betoverend vuurwerk op het Dorpsplein.

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt wordt naar aanleiding van Halloween in een schrikwekkend kleedje gestoken. De hele herfstvakantie lang kunnen bezoekers er terecht om zich uit te leven op één van de 25 binnen- en buitenattracties in een schitterend halloweendecor. Stoere piraten overmeesteren het indoorpark en bezorgen alle moedige jongens en meisjes een onvergetelijk halloweenfeest!

Naast de griezelleuke animatie zijn er elke dag liveshows. Zo is er de dagelijkse Bumba Magico Show en geeft Piet Piraat op weekdagen het beste van zichzelf tijdens een superspannende Halloweenshow.

Plopsa Coo

Sinds dit jaar wordt er ook in Plopsa Coo Halloween gevierd. Gedurende de herfstvakantie baadt het park in een kleurrijk halloweenkleedje. Dansende heksen en griezelleuke randanimatie zorgen voor een authentieke halloweensfeer. Illusionist Gianni Henderson doet daar nog een schepje bij met de mysterieuze Dino Magic Shows.

Op zaterdagen 31 oktober en 7 november blijft het park extra lang geopend en wordt de dag afgesloten met een leuke vuurshow en een spetterend vuurwerkspektakel in een adembenemend natuurdecor. De vuurpijlen worden afgeschoten met de beroemde Watervallen van Coo op de achtergrond.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

2019 brengt heel wat nieuwe evenementen voor de Plopsa-parken

25 december 2018

Milka organiseert paaszoektocht in Plopsaland De Panne en Plopsa Coo

3 maart 2014

Succesvolle paasvakantie voor de Plopsa-parken

13 april 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020