Speciale acties bij Plopsa-parken tijdens winter

Gepubliceerd op 09/01/2016 om 08:59

Tijdens de winterperiode zijn er bij de geopende Plopsa-parken diverse promo-acties. Zo kan wie de komende weken een bezoek brengt aan Plopsaqua, ook gratis naar Mayaland.

De winterperiode is traditioneel een rustigere periode in de Plopsa-parken. Plopsaland De Panne, Plopsa Coo en Holiday Park zijn gesloten, maar er zijn ook parken die wel open zijn: Mayaland Indoor, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden.

In de parken die open zijn, zijn er de komende weken verschillende acties.

Plopsaqua De Panne

Wie tijdens een weekend een bezoek brengt aan Plopsaqua De Panne, mag diezelfde dag gratis naar Mayaland Indoor, het indoor-themagebied rond Maya de Bij in het naastgelegen Plopsaland.

De gratis toegang is enkel inbegrepen bij een individueel ticket (vanaf 1 meter), aangekocht via de webshop of aan de kassa van Plopsaqua en is geldig tijdens alle weekends in januari, de laatste twee weekends van februari, tijdens de eerste drie weekends van maart en de hele krokusvakantie.

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt viert dit jaar z’n 10e verjaardag en nodigt daarom alle inwoners van Hasselt uit voor de opendeurweekends tijdens de laatste drie weekends van januari. Volwassenen (vanaf 1 meter) betalen dan het kindertarief: €9,99.

De speciale tickets zijn te koop via de webshop van het park met promocode ‘HASSELT’ en aan de kassa’s. Bij de ingang moet dan wel ook een identiteitskaart voorgelegd worden als bewijs.

Plopsa Indoor Coevorden

Het Nederlandse Plopsa-indoorpark houdt een gelijkaardige actie. Plopsa Indoor Coevorden verwelkomt de inwoners van Coevorden, Midden-Drenthe, Aa en Hunze, Hardenberg, Borger-Odoorn en Emmen graag tijdens de laatste drie weekends van januari voor een leuk dagje uit.

Een ‘burenticket’ voor volwassenen kost €9,99 in plaats van €18,75 en kan aangekocht worden in de webshop en aan de kassa’s. Wie online koopt, kan gebruik maken van promocode ‘burenactie’. Aan de ingang van het park dien je een identiteitsbewijs te tonen.

Voor wie toch liever een bezoekje brengt aan de andere Plopsa-parken, dit zijn de dagen van de seizoensstarts: Plopsaland De Panne (27 maart 2016), Plopsa Coo (26 maart 2016) en Holiday Park (19 maart 2016).

Gerelateerd nieuws

Toegangsprijzen Plopsa-parken voor 2017 nu online

9 januari 2017

Plopsa-parken verwelkomen Sinterklaas met Sint Weekends

15 november 2016

Dagelijkse Wickie Zomershow in Plopsa Indoor Coevorden

8 augustus 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020