Sterke groei voor Plopsaqua tijdens krokusvakantie

Gepubliceerd op 10/03/2019 om 19:40

Plopsa kan tevreden terugblikken op de voorbije krokusvakantie. Plopsa Indoor Hasselt kende 7% meer bezoekers, waterpark Plopsaqua in De Panne ontving zelfs 12% meer bezoekers.

Deze krokusvakantie brachten opnieuw heel wat mensen een bezoek aan een Plopsa-park. De geopende Belgische Plopsa-parken, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsaqua De Panne, blikken met respectievelijk 7% en 12% meer bezoekers dan ook tevreden terug op de voorbije week.

Waterpark Plopsaqua, naast Plopsaland De Panne, pakte deze vakantie voor het eerst uit met meet and greets. Bezoekers konden onder meer op de foto met Wickie de Viking en Maya de Bij, in aangepaste zwemoutfit. Opvallend veel bezoekers komen uit het hele land naar Plopsaqua, vertelt parkmanager Wim Wauters.

Wim Wauters, parkmanager Plopsaqua De Panne:

Er was ook een breed publiek aanwezig, niet enkel families met kinderen maar ook veel tieners of volwassenen die graag dobberen in de populairste attractie Wild River of actie zoeken op de spectaculaire glijbanen.

Lees ook: Plannen goedgekeurd: bouw Plopsaqua Hannuit-Landen nog dit voorjaar van start

Plopsaqua in De Panne mocht 12% meer bezoekers ontvangen

Plopsa Indoor Hasselt schotelde de bezoekers de voorbije dagen dan weer een ruim aanbod aan extra shows en animatie aan. Kaatje, Viktor en Kamiel van Ketnet waren er te gast om samen met de kinderen carnaval te vieren.

Carmine Frisenda, parkverantwoordelijke Plopsa Indoor Hasselt:

Ketnet Jr. Carnaval is een succesformule die blijft werken. Kinderen zijn op school vaak met carnaval bezig, dus willen ze tijdens de vakantie vieren. Hier kunnen ze zich uitleven tijdens de shows, de confettiregen, de polonaise en natuurlijk de vele attracties.

Ook na de krokusvakantie kunnen bezoekers terecht in Plopsa Indoor Hasselt en Plopsaqua De Panne. Beide parken zijn nog het hele jaar dagelijks geopend, net zoals Plopsa Indoor Coevorden. Vanaf zondag 7 april gaan ook de deuren van Plopsaland De Panne weer open. Plopsa Coo is opnieuw geopend vanaf zaterdag 6 april.

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Wanneer zijn de Plopsa-parken open in 2013?

29 november 2012

Plopsa Indoor Hasselt ontvangt miljoenste bezoeker

5 juni 2009

Plopsa Indoor Hasselt breidt buitenzone uit

25 augustus 2010

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plannen goedgekeurd: bouw Plopsaqua Hannuit-Landen nog dit voorjaar van start