De meeste Plopsa-abonnees wonen in Busseniershof te Poperinge. De inwoners werden vandaag gewekt door Plop, Maya de Bij en een zestigkoppige fanfare. Ze genoten van een lekker verrassingsontbijt en muziek. De familie Maes kreeg een gratis verlenging van hun Plopsa-abonnement cadeau, omdat ze de langste onafgebroken abonnee uit de wijk is.  "> De meeste Plopsa-abonnees wonen in Busseniershof te Poperinge. De inwoners werden vandaag gewekt door Plop, Maya de Bij en een zestigkoppige fanfare. Ze genoten van een lekker verrassingsontbijt en muziek. De familie Maes kreeg een gratis verlenging van hun Plopsa-abonnement cadeau, omdat ze de langste onafgebroken abonnee uit de wijk is.  "> De meeste Plopsa-abonnees wonen in Busseniershof te Poperinge. De inwoners werden vandaag gewekt door Plop, Maya de Bij en een zestigkoppige fanfare. Ze genoten van een lekker verrassingsontbijt en muziek. De familie Maes kreeg een gratis verlenging van hun Plopsa-abonnement cadeau, omdat ze de langste onafgebroken abonnee uit de wijk is.  ">

Straat met meeste Plopsa-abonnees ligt in Poperinge!

Gepubliceerd op 23/03/2013 om 08:59

De meeste Plopsa-abonnees wonen in Busseniershof te Poperinge. De inwoners werden vandaag gewekt door Plop, Maya de Bij en een zestigkoppige fanfare. Ze genoten van een lekker verrassingsontbijt en muziek. De familie Maes kreeg een gratis verlenging van hun Plopsa-abonnement cadeau, omdat ze de langste onafgebroken abonnee uit de wijk is.

De voorbije week telde Plop op zijn Facebookpagina af naar de straat met het meeste Plopsa-abonnees. Vanmorgen werd de winnende straat door Plop en Maya de Bij getrakteerd op een verrassingsontbijt. In het Busseniershof van Poperinge wonen 52 Plopsa-abonnees.

Om 8u30 marcheerden Plop en Maya de Bij samen met Hummer-limousine, zestigkoppige fanfare en burgemeester Dejaegher de wijk binnen. Nieuwsgierige kinderen, mama’s en papa’s keken door de ramen en stonden in pyjama op de stoep. Ze trokken snel hun kleren aan om de stoet te vervoegen.

De Hummer-limousine hield halt bij het huis van de familie Maes, onafgebroken abonnee sinds 2009. Overdonderd en verrast nam de familie plaats in de limousine. Niemand in de straat is langer abonnee bij Plopsa, daarom krijgen ze een gratis verlenging van hun Plopsa-abonnement cadeau.

Alle bewoners werden getrakteerd op muziek en een heerlijk Panos- en Friesland Campina –ontbijt. De croissants, chocoladekoeken, fruitsap en (choco)melk vielen bij jong en oud in de smaak.

Christof Dejaegher, burgemeester
Dat het Busseniershof in Poperinge op nummer 1 staat, is op zich geen verrassing. Het is een wijk met veel jonge gezinnen.

Een Plopsa-abonnement is populair door de onbeperkte toegang tot vijf Plopsa-parken en tal van andere voordelen.

Steve van den Kerkhof, algemeen directeur
Meer dan 20.000 gezinnen zijn Plopsa-abonnee in België. In sommige straten van België wonen zelfs meer dan 50 abonnees. Met deze ludieke actie wil Plop trouwe bezoekers de aandacht geven die ze verdienen.

Plopsaland De Panne opent op zondag 31 maart opnieuw haar deuren na een korte winterslaap.

Foto’s

Gerelateerd nieuws

Plopsa FunCard Cadeaubox opnieuw te koop

6 april 2016

Plopsa maakt solliciteren makkelijker met nieuwe jobsite

24 februari 2016

Goedkopere Plopsa-tickets bij Brantano

5 juni 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020