Studio 100-figuren duiken op in Plopsaqua

Gepubliceerd op 28/12/2016 om 10:55

Wickie de Viking deelt zijn Plopsaqua sinds kort met een aantal andere Studio 100-figuren. In het waterpark werden enkele beelden van onder andere Samson en Bumba toegevoegd.

Het subtropisch waterparadijs Plopsaqua staat volledig in het teken van Wickie de Viking. Het waterpark is gedecoreerd met vikinghuisjes en -boten en stelt een smeltend sneeuwlandschap voor.

Hoewel Plopsaqua dus in het teken staat van Wickie de Viking, heeft het park de afgelopen week zes nieuwe beelden toegevoegd die niet van Wickie of één van zijn vrienden of vijanden zijn. Het gaat om beelden van Kabouter Plop, Bumba, Samson, Maya de Bij en Willy. De figuren zijn trouwens uitgedost in een zwemoutfit.

Plopsaqua deelde zelf foto’s van de beelden op sociale media. De eerste foto was er eentje van het beeld van Kabouter Plop, die waakt over Het Stormbad. Een beeld van Bumba kan gevonden worden bij Ylvi’s Peuterbad. Vlak boven het 25 Meter Disco Bad vliegen Maya en Willy. Tenslotte zijn er twee identieke beelden van Samson te vinden in Plopsaqua: eentje bij de Wild River en eentje langs het Buitenbad.

Vanaf 2 januari 2017 zal Plopsaqua elke dag van het jaar geopend zijn.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Vlaamse Regering zegt ‘ja’ tegen Plopsaqua Mechelen

22 juli 2018

Startschot gegeven voor bouw nieuw Plopsa-waterpark in Hannuit

8 mei 2019

Inwoners De Panne voordelig naar Plopsaqua

3 februari 2015

Plopsaqua De Panne krijgt tijdelijk nieuwe ingang

19 mei 2019

Vulkanen en rotsen bij Dino Splash in Plopsaland De Panne

18 mei 2019

Startschot gegeven voor bouw nieuw Plopsa-waterpark in Hannuit

8 mei 2019