Succesvolle julimaand voor Plopsa Indoor Coevorden

Gepubliceerd op 03/08/2015 om 14:41

Plopsa Indoor Coevorden beleeft een topzomer. Het indoorpretpark verwelkomde tijdens de eerste vakantiemaand maar liefst 33% meer bezoekers in vergelijking met vorig jaar.

Plopsa Indoor Coevorden kon tijdens de maand juli een derde meer bezoekers noteren ten opzichte van vorig jaar.

Harold De Vries, parkmanager Plopsa Indoor Coevorden:
We zijn uiterst tevreden met deze mooie bezoekersaantallen! We hebben het voordeel dat we behoorlijk weersonafhankelijk zijn. Bij een hittegolf, zoals begin juli het geval was, kan men niet alleen verkoeling zoeken in het ruime indoorgedeelte, maar kan men zich ook uitleven in de grote buitenzone. De Dansende Fonteinen zijn dan het populairst.

Tot en met 31 augustus loopt bovendien een speciale actie omwille van de vijfde verjaardag van het indoorpark. Er wordt gratis toegang verleend aan alle vijfjarige kinderen. Tickets hiervoor kunnen enkel besteld worden via de website van het park op www.plopsa.nl. “We mochten al heel wat vijfjarigen verwelkomen die gebruik hebben gemaakt van dit speciaal verjaardagsticket”, zegt parkmanager Harold De Vries.

Tenslotte wijt hij de sterke stijging ook aan de evenementenkalender. Gedurende de hele maand juli en augustus is er bovenop de dagelijkse Bumba Show ook nog een zomerse Maya Show. “De aanwezigheid van onze figuren blijft een sterke troef”, beaamt De Vries. “Naast de attracties zijn ook de liveshows en meet en greets met onze Plopsa-figuren immens populair. Het biedt kinderen de gelegenheid hun favoriete televisieheld in levende lijve te ontmoeten.”

Ook dit najaar heeft Plopsa Indoor Coevorden nog een drukbezet evenementenprogramma. Zo kunnen alle Plopsa-fans een onvergetelijke Halloween beleven in het indoorpretpark. Iedereen die houdt van griezelen, wordt uitgenodigd om van 17 oktober tot en met 1 november samen met Wickie de Viking een huiveringwekkende dag te beleven. Daarna maakt de enige, echte Sinterklaas zijn opwachting in Plopsa Indoor Coevorden op 21, 22, 28 en 29 november en 5 en 6 december. Tenslotte kun je in het park een echte Vikingkerst beleven samen met Wickie de Viking vanaf 19 december tot en met 3 januari.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Wat mag je in 2010 verwachten in de parken?

5 september 2009

Plopsa Indoor Coevorden eert slachtoffers vliegtuigramp met minuut stilte

23 juli 2014

Extra nocturnes in 2019 in Plopsaland en Plopsaqua De Panne

30 oktober 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020