Succesvolste krokusvakantie in 3 jaar voor Plopsa Indoor Hasselt

Gepubliceerd op 15/02/2016 om 18:03

Plopsa Indoor Hasselt blikt terug op een succesvolle krokusvakantie. Het indoorpark ontving maar liefst 13% meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar, goed voor het beste resultaat in drie jaar.

Heel wat Plopsa-fans gingen tijdens de krokusvakantie uit de bol in Plopsa Indoor Hasselt. Maar liefst 13% meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar lieten zich onderdompelen in het warme feestgedruis van het indoorpark.

Ze genoten er van Ketnet Jr. Carnaval in aanwezigheid van Ketnet-wrapster Sarah, de Smurfen, Bumba, Musti, Uki, Hopla en alle andere Plopsa-figuren. Jong en oud dansten polonaises in een kleurrijke confettiregen en genoten dagelijks van een leuke liveshow en carnavalsparade.


Ketnet-wrapster Sarah samen met enkele bezoekers in de parade

Carmine Frisenda, Operations Coördinator Plopsa Indoor Hasselt:
Afgelopen krokusvakantie was voor Plopsa Indoor Hasselt de beste sinds 2013! We zijn dus erg tevreden met deze mooie resultaten. Uiteraard heeft het slechte weer van de voorbije week haar steentje bijgedragen aan deze bezoekersaantallen. Bij wind, koude en regenachtig weer, vindt men sneller de weg naar een indoorpark. Daarnaast zorgt ook de aangepaste programmatie tijdens de krokusvakantie voor heel wat meer bezoekers. Onze speciale carnavalsanimatie en Ketnet Jr. Carnaval werden op heel wat enthousiasme onthaald!

Ook Plopsaqua en Mayaland Indoor in De Panne waren afgelopen week geopend en liftten mee op het slechtere weer en konden uitstekende resultaten noteren.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Plopsa tevreden na wisselvallige zomer

30 augustus 2017

Plopsa Indoor Hasselt steunt spaarpootjesverkoop van Q-music

31 oktober 2013

2019 brengt heel wat nieuwe evenementen voor de Plopsa-parken

25 december 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020