Sven Ornelis krijgt Walk of Fame-ster tijdens Nacht van de Abonnees

Gepubliceerd op 11/06/2016 om 19:43

Voor de tweede keer nodigt Plopsa deze zomer al z’n abonnees uit voor een avond vol animatie en verrassingen. Er is een eivol programma tijdens De Nacht van de Abonnees, waaronder ook een nieuwe steronthulling.

Tijdens De Nacht van de Abonnees wordt de Walk of Fame voor het Plopsa Theater uitgebreid met een 14e ster. Deze keer is het de beurt aan Sven Ornelis om het zand weg te vegen. Hij begon z’n carrière als Ketnet-wrapper maar is nu vooral bekend als DJ bij Q-Music.

Dat hij DJ is, zal hij tijdens de exclusieve avondopenstelling van Plopsaland De Panne bewijzen met een DJ-set op het Dorpsplein, om 20u en vanaf 22u. Na de eerste set is er een Samson en Gert Rock Show. De Plopsa Parade gaat om 22u15 van start en de avond wordt afgesloten met een vuurwerk om 23u. De hele avond lang is er circus-, carnaval- en westernanimatie.


(foto: Q-Music)

Daarnaast kan je ook genieten van 25% korting in alle winkels en restaurants en op souvenirfoto’s bij de ingang. Nieuw dit jaar is dat iedere abonnee één persoon mag meebrengen die geen abonnement heeft. Die persoon moet wel een speciaal ticket kopen aan 9,99 euro.

De Nacht van de Abonnees gaat door op zaterdag 9 juli in Plopsaland De Panne, vanaf 19u30. Het park is die dag ook van 10u tot 18u open, maar opent de deuren weer om 19u30, exclusief voor abonnees. Het event is gratis, maar je moet wel op voorhand reserveren.

Gerelateerd nieuws

Reservaties Prinsessia Restaurant gestart

7 november 2015

Wickie-zone geopend vanaf maandag 1 juli

4 juni 2013

Winter Plopsaland officieel geopend door Gert Verhulst

8 december 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020