Telenet geeft 13.000 tickets weg voor klantendag in Plopsaland De Panne!

Gepubliceerd op 11/03/2014 om 18:52

Mediabedrijf, en tevens Plopsa-partner, Telenet houdt op zaterdag 5 april, de eerste dag van de paasvakantie, zijn jaarlijkse klantendag in Plopsaland De Panne. Het nodigt 13.000 van zijn klanten uit voor deze leuke dag!

Naar jaarlijkse gewoonte is Plopsaland De Panne op de eerste dag van de paasvakantie afgehuurd door Telenet. Het mediabedrijf nodigt zijn klanten op zaterdag 5 april uit voor een dagje lenteplezier in het pretpark aan de Belgische kust. Doormiddel van een wedstrijd wordt beslist wie maximaal vier van de 13.000 beschikbare tickets zal krijgen.

Ben je Telenet-klant en wil je graag aanwezig zijn op deze leuke dag? Surf dan snel naar telenet.be/klantendag, vul daar je klantennummer, postcode en e-mailadres in en klik op ‘zoef maar verder’. Vervolgens kom je terecht op een pagina waar je een vraag moet beantwoorden. Zodra deze beantwoord is, ga je weer een stapje verder. Op de laatste pagina moet je invullen hoeveel tickets je wil winnen (maximaal vier) en hoeveel extra tickets je wil kopen aan de voordeelprijs van 10 euro per stuk. Bovendien moet je er ook nog een schiftingsvraag beantwoorden.


zo ging het er vorig jaar aan toe op de Telenet klantendag in Plopsaland De Panne

De Telenet klantendag vindt plaats op zaterdag 5 april in Plopsaland De Panne. Het park is op die dag enkel toegankelijk voor Telenet-klanten die via deze website hun ticket(s) gewonnen hebben. Mensen met een voorverkoopticket, Plopsa-abonnement of Telenet-klantenkaart kunnen die dag het park niet binnen, tenzij op vertoon van een speciaal Telenet-ticket.

Wij hopen alvast voor alle Telenet-klanten dat zij aanwezig zullen zijn op deze niet te missen dag! Op maandag 18 maart krijgt iedere deelnemer een e-mail met de uitslag!

Gerelateerd nieuws

Plopsa start met grote Wickieland-wedstrijd

14 juni 2013

Aziatisch pop-uprestaurant tijdens kerstvakantie in Plopsaland De Panne

4 december 2013

Een drukke verjaardag voor Kabouter Plop

15 september 2012

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020