Sinds deze week staan er in en rond de waterattractie 'Teufelsfässer' in Holiday Park beelden van Wickie de viking en zijn vrienden en vijanden. Hiermee is Wickie in elk Plopsa-park aanwezig: Wickie-zone in Plopsaland De Panne, 'Wickie coaster' in Plopsa Indoor Hasselt, Wickie-snackpuntje in Plopsa Indoor Coevorden, 'Vicky The Ride' in Plopsa Coo en nu ook de 'Teufelsfässer' in Holiday Park. Plopsa ziet het duidelijk groots met de figuur."> Sinds deze week staan er in en rond de waterattractie 'Teufelsfässer' in Holiday Park beelden van Wickie de viking en zijn vrienden en vijanden. Hiermee is Wickie in elk Plopsa-park aanwezig: Wickie-zone in Plopsaland De Panne, 'Wickie coaster' in Plopsa Indoor Hasselt, Wickie-snackpuntje in Plopsa Indoor Coevorden, 'Vicky The Ride' in Plopsa Coo en nu ook de 'Teufelsfässer' in Holiday Park. Plopsa ziet het duidelijk groots met de figuur."> Sinds deze week staan er in en rond de waterattractie 'Teufelsfässer' in Holiday Park beelden van Wickie de viking en zijn vrienden en vijanden. Hiermee is Wickie in elk Plopsa-park aanwezig: Wickie-zone in Plopsaland De Panne, 'Wickie coaster' in Plopsa Indoor Hasselt, Wickie-snackpuntje in Plopsa Indoor Coevorden, 'Vicky The Ride' in Plopsa Coo en nu ook de 'Teufelsfässer' in Holiday Park. Plopsa ziet het duidelijk groots met de figuur.">

‘Teufelsfässer’ in een Wickie-jasje

Gepubliceerd op 27/04/2013 om 17:13

Sinds deze week staan er in en rond de waterattractie ‘Teufelsfässer’ in Holiday Park beelden van Wickie de viking en zijn vrienden en vijanden. Hiermee is Wickie in elk Plopsa-park aanwezig: Wickie-zone in Plopsaland De Panne, ‘Wickie coaster’ in Plopsa Indoor Hasselt, Wickie-snackpuntje in Plopsa Indoor Coevorden, ‘Vicky The Ride’ in Plopsa Coo en nu ook de ‘Teufelsfässer’ in Holiday Park. Plopsa ziet het duidelijk groots met de figuur.

Onze collega-fansite Holly-Info bracht een bezoekje aan Holiday Park en merkte naast deze verandering, ook nog enkele andere aanpassingen op. Aan de hoofdingang zijn er hoofden van Tabaluga, Maya en Wickie op de lampen bevestigd. Bij ‘Tabalugas abenteuer’ zijn de decors geschilderd en werd het geluidssysteem aangepast. In de Holiday Park winkel zijn er nu ook Holiday Park-handdoeken en T-shirts verkrijgbaar.

Foto’s

 

Meer foto’s vind je op de website van Holly-Info.

Gerelateerd nieuws

Ook Holiday Park noteert bezoekersrecord

10 juni 2014

Holiday Park ontvangt 70.000 bezoekers tijdens paasvakantie

29 april 2014

Abonnementen tijdelijk te koop in geschenkverpakking

9 december 2015

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020