Tweede beste kerstvakantie ooit voor Plopsa (persbericht)

Gepubliceerd op 25/12/2012 om 23:07

De Plopsa-parken hebben een schitterende kerstvakantie achter de rug. Plopsaland De Panne kreeg 50.375 bezoekers over de vloer, Plopsa Indoor Hasselt ontving 35.377 mensen Plopsa Indoor Coevorden noteerde een aantal van 21.700 bezoekers. Dat is de tweede beste kerstvakantie ooit voor de drie pretparken!

Plopsaland De Panne
50.365 Plopsa-fans brachten een bezoek aan Plopsaland De Panne, het grootste themapark van België,  en genoten van een magische wintersfeer met een ijspiste, talloze kerstbomen en vele optredens van onder meer Dobus, Mega Mindy en de ‘Ketnet Kerstshow’.

Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne:

Het was de tweede beste kerstvakantie ooit. Ondanks de regen tijdens de eerste week, kregen we op bepaalde dagen meer dan 8.000 bezoekers over de vloer.

De overdekte attracties in Mayaland zijn een mooie aanvulling op de openlucht-attracties, waardoor Plopsaland De Panne in alle weersomstandigheden een leuk dagje uit is.

Plopsa Indoor Hasselt
Ook Plopsa Indoor Hasselt deed het goed tijdens de kerstvakantie. 35.377 mensen lieten het regenweer voor wat het was en dompelden zich onder in de magie van Studio 100. Plopsa Indoor Hasselt ontving tot 4.000 bezoekers per dag. Het was de tweede beste kerstvakantie ooit met een bezoekersaantal net onder het recordaantal van 2011. Bezoekers konden de hele kerstvakantie genieten van de dagelijkse kerstshow van Kabouter Klus.

Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Indoor Coevorden heeft er de tweede beste kerstvakantie opzitten. 21.700 bezoekers genoten van de kerstsfeer in het Drentse indoorpark. Het recordaantal bezoekers van vorig jaar werd net niet geëvenaard. De Plopsa-fans konden volop genieten van de dagelijkse show met het populaire konijn Bobo.

Gerelateerd nieuws

Sinterklaas en winter in de Plopsa-parken

4 november 2012

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020

Plopsa Indoor Coevorden viert Halloween voor kinderen

25 september 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020