Tweede editie Halloween Scare Nights gestart in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 13/10/2019 om 19:43

In Plopsaland De Panne is zaterdag de tweede editie van de Halloween Scare Nights gestart. Tijdens deze nocturnes kunnen griezelfans hun stoutste schoenen aantrekken en zich wagen aan de angstaanjagende spookhuizen in het park. 

Net zoals vorig kunnen de dapperste bezoekers tijdens de Halloween Scare Nights terecht in twee spookhuizen: Camping ’t Zonnetje en Freak Circus. Beide spookhuizen zijn identiek aan vorig jaar, maar kunnen dankzij de verlaagde minimumleeftijd van 14 jaar nu door nog meer bezoekers getest worden. Het aanbod aan spookhuizen werden aangevuld met Black Swamp en Lumberjack: twee nieuwe scare zones.

Black Swamp bevindt zich tussen het Dorpsplein en de Piratenzone, aan het pad onder Anubis The Ride en de SuperSplash. Bezoekers komen er oog in oog te staan met piratenzombies met grote honger. De vele rook en bubbels zorgen niet alleen voor een enge ervaring tijdens een wandeling door de scare zone maar ook tijdens een nachtelijk ritje in Anubis The Ride.

Lees ook: Nieuwe scare zones tijdens Halloween Scare Nights in Plopsaland De Panne

In scare zone Black Swamp wandel je tussen hongerige piraten, rook en bubbels

Wanneer Heidi The Ride de deuren bij valavond sluit, transformeert het anders zo gezellige en rustige Heidiland in een luguber bergdorpje voor scare zone Lumberjack. Je wordt er achterna gezeten door dolgedraaide houthakkers met bijlen en – voor het eerst tijdens de Halloween Scare Nights – kettingzagen.

Vanaf 20u barst er aan de Kiosk op het Dorpsplein een heuse Halloween Party los met diverse top-dj’s. DIMARO, Lester Williams en Lennert Wolfs vormen in verschillende duo’s de line up voor de vier Halloween Scare Nights van dit jaar.

Piet Piraat

Jongere bezoekers hoeven niet te vrezen in aanraking te komen met de scare actors. Alle spookhuizen en scare zones zijn namelijk gescheiden van het park en worden aangeduid met borden. Zij kunnen wel genieten van een prachtig versierd park en de vele attracties in het donker. Daarnaast is er ook een spannende Halloweenshow met Piet Piraat en Stien Struis waarin ze samen met het publiek een tot leven gewekte pestmummie opnieuw proberen op te sluiten in zijn sarcofaag.

De Halloween Scare Nights in Plopsaland De Panne gaan nog door tot en met 2 november: elke zaterdag van 18 tot 22 uur. In de herfstvakantie vinden er tijdens de Ketnet Halloween Nocturnes meet and greets met de cast van Campus 12, de Helden en de gloednieuwe Ketnet-wrapper plaats.

Foto's

Gerelateerd nieuws

2018 wordt jaar vol nieuwe evenementen in de Plopsa-parken

1 januari 2018

Werken op spooroverweg in De Panne

5 oktober 2013

‘Ketnet fandagen’ in Plopsaland De Panne

5 juli 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Nieuwe scare zones tijdens Halloween Scare Nights in Plopsaland De Panne