Vier Halloween met Piet Piraat in Plopsaland De Panne!

Gepubliceerd op 12/10/2014 om 13:55

Naar goede gewoonte kan je tijdens de herfstvakantie in Plopsaland De Panne terecht voor de nodige Halloweenkriebels. Dit jaar is er opnieuw een spookhuis, een show met Charlotte en Dempsey en van Ketnet en Halloweenanimatie.

Eind oktober verandert Plopsaland De Panne in een paradijs voor iedereen die van Halloween houdt. Duizenden pompoenen, honderden strobalen en tientallen spookjes liggen verspreid in het park. En als dat nog niet genoeg is, is er dagelijks een Piet Piraat show en is er tijdens de nocturnes een Ketnet-show.

Shows

Tijdens de Piet Piraat show kan je meezingen met de bekendste Piet Piraat-liedjes. Natuurlijk is ook Berend Brokkenpap van de partij. Van 27 tot 31 oktober is het park extra lang open, tot 19u, want dan zijn er de Ketnet Halloween nocturnes. Leuke extra’s zijn dan de show Ketnet King Size on stage met wrapster Charlotte Leysen en held Dempsey Hendrickx en het vuurwerk om de dag af te sluiten.

Spookhuis

Na enkele jaren van afwezigheid zal er opnieuw een spookhuis opgesteld staan in Plopsaland De Panne. De vorige keren was dit het Boobytrap Hotel, maar het park koos dit jaar voor het spookhuis The Thriller. In dit spookhuis nemen de bezoekers plaats in één van de 7 wagentjes die je doorheen het spookhuis brengen.

Het spookhuis wordt sinds 1996 uitgebaat door Jan Lemmerman. Het spookhuis stond de voorbije jaren al in onder andere Nederland, Tsjechië en Hongarije.

Gerelateerd nieuws

Dieven opgepakt na inbraak in Plopsaland De Panne

16 augustus 2012

Zomernocturnes met Bobo, Jabaloe, Galaxy Park en vele anderen

14 maart 2013

3D-tekening voor ingang Plopsaland De Panne

8 juli 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020