Vier Kerst met een bezoek aan de Plopsa-parken!

Gepubliceerd op 23/12/2016 om 20:04

Tijdens de kerstvakantie kan je opnieuw genieten van de mooiste kerst in de Plopsa-parken. De parken pakken uit met extra animatie en een programma volledig aangepast aan de aankomende kerstperiode.

Nog enkele dagen en we mogen weer samen met vrienden en familie genieten van een gezellig kerstdiner. Ook in de Plopsa-parken wordt Kerstmis gevierd. Plopsaland De Panne wordt Winter Plopsaland, Plopsa Indoor Hasselt ontvangt Kabouter Klus en Plopsa Indoor Coevorden krijgt bezoek van Wickie de Viking.

Plopsaland De Panne

Nog tot en met 8 januari is Plopsaland De Panne omgetoverd tot Winter Plopsaland met prachtige kerstverlichting, unieke decoratie, kerstelfjes, ontelbare kerstbomen en betoverende kerstmuziek. Bezoekers genieten er van talrijke shows en extra kerstanimatie voor groot en klein. Ze kunnen zelf de schaatsen aantrekken op de sfeervolle schaatspiste of zich opwarmen aan één van de knisperende kampvuren in het park. Bovendien kunnen de aanwezigen elke dag de Kerstman bezoeken. Een feeërieke Winter Parade met fonkelende verlichte kostuums is de dagelijkse kers op de taart.

Van 26 december tot en met 30 december kunnen bezoekers extra lang genieten van de betoverende kerstsfeer tijdens een nieuwe editie van de Ketnet Kerst nocturnes. Op deze dagen zorgt Ketnet-wrapster Charlotte voor een persoonlijke ontvangst van alle kleine Ketnetters. Naast Charlotte komen ook de Smurfen, Musti, Bob de Bouwer, Hopla, Bumba en de vrienden van de populaire Ketnet-reeks D5R langs. De nocturnes worden afgesloten met een spetterend optreden van de KetnetBand op het Dorpsplein, gevolgd door een adembenemend vuurwerk.

Het volledige Winter Plopsaland-programma kan je terugvinden op deze pagina. Om helemaal in de sfeer te komen, kan je ons fotoverslag van afgelopen weekend bekijken.

Koop snel jouw tickets voor Winter Plopsaland online via de ticketshop van Plopsa en geniet van 5 euro korting per ticket met de promocode ‘Kerst’!

Van 26 tot en met 30 december en 3 en 4 januari staat het vrolijke duo Samson&Gert opnieuw in het Plopsa Theater met de Samson&Gert Kerstshow. Een toegangskaartje voor de show is inclusief een hele dag pretparkplezier in Plopsaland De Panne.

Plopsaqua De Panne

Plopsaqua De Panne baadt het hele jaar door in een winterse sfeer door z’n unieke decoratie en besneeuwde landschappen. Het contrast met het aangename warme water kan niet groter zijn. Waterratjes kunnen zich naar hartenlust uitleven in de Wild River, De Glijdende Banden en het Het Stormbad. Voor de echte durvers is er natuurlijk de Sky Drop, met z’n 8 meter vrije val en 20 meter hoogte de hoogste en spectaculairste glijbaan van België!

Beleef de winterse sfeer van Plopsaqua nu met 5 euro korting per ticket! Gebruik de promocode ‘Deal’ in de officiële ticketshop.

Plopsa Indoor Hasselt

Ook in Plopsa Indoor Hasselt kunnen bezoekers genieten van een sprookjesachtige kerstsfeer. Van 24 december tot en met 8 januari beleeft Kabouter Klus er spannende kerstavonturen tijdens een spetterende liveshow, waarna hij iedereen meeneemt naar het Dorpsplein om te dansen tussen de dwarrelende sneeuwvlokjes. Daarnaast is het van 24 tot en met 31 december mogelijk de Kerstman te bezoeken.

Op 28, 29 en 30 december brengen de populaire Ghost Rockers een bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt. Tijdens een signeersessie ontmoeten de bezoekers hun idolen in levende lijve.

Geniet van Kerst met Klus in Plopsa Indoor Hasselt én van 5 euro korting op je tickets met de code ‘Kerst’! Klik hier om te bestellen.

Plopsa Indoor Coevorden

Weer of geen weer, in het mooiste indoorpretpark van Nederland is het vanaf 24 december tot en met 8 januari genieten van een warme, gezellige sfeer. Samen met Wickie De Viking beleef je er dit jaar een onvergetelijke Vikingkerst tijdens de dagelijkse Wickie Show. Ook de Kerstman is er aanwezig van 24 tot en met 31 december. Tenslotte kunnen bezoekers elke dag dansen in de sneeuw, een onvergetelijke afsluiter van een dag vol kerstplezier in Plopsa Indoor Coevorden!

Bestel jouw tickets op voorhand via de ticketshop en bespaar 5 euro per ticket! Verzilver jouw korting in de Plopsa-ticketshop en gebruik de actiecode ‘Kerst’.

Op 25 december 2016 en 1 januari 2017 zijn alle Plopsa-parken gesloten. Plopsaqua De Panne is vanaf 2 januari 2017 wel dagelijks geopend, zelfs op feestdagen, de andere parken zijn niet dagelijks open. Bekijk steeds de openingstijden voor je vertrekt!

Gerelateerd nieuws

Diverse prijsstijgingen bij Plopsa-parken in 2018

7 januari 2018

Plopsa Indoor Coevorden uitverkocht op 14 december

8 december 2013

Halloween in de Plopsa-parken: een overzicht

12 oktober 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020