Vierde editie Nacht van de Abonnees op komst: tickets nu al verkrijgbaar

Gepubliceerd op 09/09/2017 om 19:44

Ieder jaar is het over de koppen lopen tijdens De Nacht van de Abonnees in Plopsaland De Panne. Daarom staat er nu een vierde editie op de kalender voor volgend jaar.

Goed nieuws voor alle Plopsa-abonnementhouders. Speciaal voor hen zal op zaterdag 7 juli 2018 opnieuw De Nacht van de Abonnees plaatsvinden in Plopsaland De Panne. Dat maakte het park vandaag zelf bekend op haar website.

Tijdens het event kunnen 10.000 van de 95.000 Plopsa-abonnees ook volgend jaar weer genieten van 25% korting in de winkels en restaurants. De invulling van het entertainmentprogramma houdt Plopsa nog even geheim. De Nacht gaat van start om 19u15.

Abonnees die dit evenement niet willen missen, moeten hun gratis tickets op voorhand bestellen via de Plopsa-website. Iedere abonnee mag ook één persoon zonder abonnement meebrengen aan een voordelig tarief. Ook dat ticket kan online besteld worden.

Het is al voor het vierde jaar op rij dat Plopsa z’n abonnementhouders wil bedanken met een exclusieve avondopening, die oorspronkelijk eenmalig georganiseerd zou worden ter ere van de 15e verjaardag van Plopsaland De Panne in 2015.

Dit jaar vond De Nacht van de Abonnees plaats op zaterdag 8 juli. Traditioneel kregen aanwezigen ook toen een voorproefje van de zomernocturnes met een dj-set van het duo 2Empress. Daarnaast was er een optreden van Belle Perez, die de 18e Walk of Fame-ster mocht onthullen.

UPDATE (12 september 2017)
Plopsa heeft vandaag al een deel van het programma gelost. Niemand minder dan K3 en Gers Pardoel zullen op De Nacht van de Abonnees aanwezig zijn.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne viert Halloween met Piet Piraat

27 oktober 2013

Plopsaland De Panne heeft nieuwe milieuvergunning op zak

15 december 2016

Plopsa tevreden na wisselvallige zomer

30 augustus 2017

Plopsaland De Panne waarschuwt voor frauduleuze e-mails

21 juni 2018

Nieuwigheden vlak voor de zomer in Plopsaland De Panne

14 juni 2018

Gers Pardoel komt opnieuw naar Plopsa Theater

12 juni 2018