VTM-soap Familie krijgt ster op Walk of Fame

Gepubliceerd op 16/11/2016 om 20:42

Aanstaande zondag wordt de Walk of Fame in Plopsaland De Panne uitgebreid met een nieuwe ster. De eer valt deze keer de beurt aan de cast van de soap Familie.

Sinds november 2014 hebben al 14 tv-persoonlijkheden en -programma’s een ster gekregen op de Walk of Fame in Plopsaland De Panne, op het Dorpsplein ter hoogte van het Plopsa Theater. Komende zondag, 20 november, komt daar een 15e ster bij: eentje voor de soap Familie.

Al 25 jaar lang kan je op VTM de belevenissen van de familie Van den Bossche volgen in Familie. Daarmee is het één van de langstlopende televisieprogramma’s van Vlaanderen. Dat mag beloond worden, vonden ze bij Plopsa, en daarom krijgt de soap een ster in Plopsaland.

De ster wordt nu zondag onthuld door Familie-acteurs Annie Geeraerts (Anna), Ray Verhaeghe (Albert), Jef De Smedt (Jan), Sandrine André (Veronique), Kürt Rogiers (Lars), Jo Hens (Niko), Jan Van Den Bosch (Zjef), Margot Hallemans (Hannah) en Braam Verreth (Simon). Zij zijn in het park voor de Rode Neuzen Dag-actie Op de koffie met Familie.

Iedereen met een geldig ticket voor Plopsaland De Panne kan de steronthulling vanaf 15u45 meemaken. Het park is op zondag 20 november geopend van 10u30 tot 17u.

Gerelateerd nieuws

Mooi weer in de Wickie-zone van Plopsaland De Panne!

4 mei 2013

Dag Allemaal verwent alle mama’s met gratis Plopsa-tickets!

3 mei 2013

Nieuwe KetnetBand-leden maken intrede in Plopsaland!

6 mei 2013

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020