Vulkanen en rotsen bij Dino Splash in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 18/05/2019 om 20:02

In Plopsaland De Panne gaat de bouw van de Dino Splash met rasse schreden verder. Rond de boomstamattractie zijn een enorme vulkaan en heel wat rotsen verschenen.

Dit seizoen pakt Plopsaland De Panne uit met twee vernieuwde attracties. Achtbaan Rollerskater kreeg een K3-thema en een nieuwe naam: K3 Roller Skater. De officiële opening vond enkele weken geleden plaats. Verder wordt er nog hard gewerkt aan de verbouwing van De Boomstammetjes, dat een dinothema krijgt.

Rond een deel van de ruim 500 meter lange vaargeul van de Dino Splash is de afgelopen weken een enorme vulkaan verschenen. Daardoor starten nu zowel de kleine als de grote afdaling vanuit een vulkaan die lava spuwt.

Ook het stationsgebouw werd flink onder handen genomen. Om beter bij het Kasteelplein en achtbaan De Draak te passen, bevindt het station van de Dino Splash zich in een vervallen kasteel op rotsen dat overgroeid wordt door de natuur. Terwijl er binnenin nog gewerkt wordt, lijkt het gebouw aan de buitenzijde zo goed als af. Onlangs werden al palmbomen geplant rond het station.

Vanaf komende zomer kunnen bezoekers van Plopsaland De Panne een vaartocht maken in de wereld van dino’s. In de winter zal de attractie verder afgewerkt worden zodat de officiële opening in 2020 kan plaatsvinden.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Extra nocturnes in 2019 in Plopsaland en Plopsaqua De Panne

30 oktober 2018

Ontmanteling De Vleermuis begonnen in Plopsaland De Panne

27 januari 2018

Aziatisch pop-uprestaurant tijdens kerstvakantie in Plopsaland De Panne

4 december 2013

Holiday Park kondigt nieuwe maze aan voor Halloween Fright Nights

19 augustus 2019

Plopsaland De Panne wil extreme nieuwe achtbaan openen

12 augustus 2019

K3 stelt nieuwe single Jij bent mijn Gigi voor in Plopsaland De Panne

3 augustus 2019