Vulkanen en rotsen bij Dino Splash in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 18/05/2019 om 20:02

In Plopsaland De Panne gaat de bouw van de Dino Splash met rasse schreden verder. Rond de boomstamattractie zijn een enorme vulkaan en heel wat rotsen verschenen.

Dit seizoen pakt Plopsaland De Panne uit met twee vernieuwde attracties. Achtbaan Rollerskater kreeg een K3-thema en een nieuwe naam: K3 Roller Skater. De officiële opening vond enkele weken geleden plaats. Verder wordt er nog hard gewerkt aan de verbouwing van De Boomstammetjes, dat een dinothema krijgt.

Rond een deel van de ruim 500 meter lange vaargeul van de Dino Splash is de afgelopen weken een enorme vulkaan verschenen. Daardoor starten nu zowel de kleine als de grote afdaling vanuit een vulkaan die lava spuwt.

Ook het stationsgebouw werd flink onder handen genomen. Om beter bij het Kasteelplein en achtbaan De Draak te passen, bevindt het station van de Dino Splash zich in een vervallen kasteel op rotsen dat overgroeid wordt door de natuur. Terwijl er binnenin nog gewerkt wordt, lijkt het gebouw aan de buitenzijde zo goed als af. Onlangs werden al palmbomen geplant rond het station.

Vanaf komende zomer kunnen bezoekers van Plopsaland De Panne een vaartocht maken in de wereld van dino’s. In de winter zal de attractie verder afgewerkt worden zodat de officiële opening in 2020 kan plaatsvinden.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Plopsa FunCard Geschenkdoosjes in het nieuw

1 augustus 2016

6 overwinningen voor Plopsa bij Diamond ThemePark Awards

10 mei 2016

Foto-update uit Plopsaland De Panne (28 juli 2017)

28 juli 2017

Plopsaqua De Panne gaat sauna verhuizen

13 januari 2020

Al 18.000 bezoekers voor winteropening Holiday Indoor

8 januari 2020

Dan toch: Plopsa neemt Comics Station Antwerp over

23 december 2019